subota, 10. kolovoza 2013.

Mjesečni favoriti - srpanj 2013.

Pozdrav čitateljice,
Nekako sam uspjela srediti ono sa problemom oko postanja...pa krenimo na favorite :)

Ovo su moji srpanjski favoriti koji obuhvaćaju i dekorativnu i preparativnu kozmetiku i još poneki proizvod :)


Ove maramice su mi genijalne :D Kupila sam ih u Mulleru za nekih 8,90 kn :D Ima ih 100 komada, papir je četveroslojan i predivna su dekoracija u sobi i vrlo su korisne jer uvijek trebam maramice za nešto :) Preporučujem!



Na slici iznad možete vidjeti moje favorite što se tiče njege kože. Ja inače imam problematičnu kožu i odlučila sam malo poboljšati skincare rutinu i uložiti u La Roche Posay Effaclar duo gel za čišćenje i istoimenu kremu. Nadam se da će se isplatiti :) Kad smo već kod isplativosti, Bioderma se itekako isplatila. Cjena joj je nešto ispod 100 kn, ali zato radi čuda :D Skida šminku bolje nego moje prijašnje najdraže mlijeko za skidanje - Garnier Essentials Rose. Ja inače koristim mljeka za čišćenje a ne tonike, jer mi tonici iritiraju kožu, preagresivni su mi. Micelarne još nikada nisam isprobala.
Balea Young Soft & Care gel za čišćenje lica je sasvim solidan proizvod za tako malo novaca. Kupila sam ga u DM-u za 16,90 kn (ako me sjećanje ne vara). Solidno čisti, ima lijep miris i to je to :)
Biobazinu univerzalnu kremu koristim za lice, iako mi je postala malo premasna, ali svejedno napravi posao. Cijena je 15 kn, dostupna je u Kozmo drogerijama, a mislim da je cak i u DM-u.
Balea Young Soft & Care SERUM za lice je SUPER :)  Ja za razliku od pola blogerica nisam uopće probala Balein AQUA serum iako ga svi hvale, zato jer mi je ovaj došao pod ruku prije nego sam uopće znala za aqua serum. Cijena mu je negi 17 ili 18 kuna, za razliku od 25 kuna koji ćete izdvojit za njegovu konkurenciju. Sadrži 30ml proizvoda. Najčešće ga stavljam kad ne upotrebljavam Biodermino mlijeko prije jer mi je lice inače ZAPIJENI?? Vrlo čudno. Ali je zato sam po sebi jako dobar, hidratizira kožu i nahrani ju.



Radox Milk & Berries sam našla u DM-u po promotivnoj cijeni od 4,95 kn i naravno da sam ga uzela :D U sebi naravno sadrži SLS, kao i većina gelova za tuširanje, ali i miriši dobro - što je najčešće uvjet kada biram tuširalice. Sadrži 250 ml proizvoda i solidan je za brijanje :) Noge brijem BIC-ovim britvicama Miss Soleil sa vitaminom E...noge su mi prilikom korištenja glatke, što je i krajnji cilj. Zadovoljna sam ovom kombinacijom.
*Zaboravila sam pofotkat losion za tijelo od Dove-a (hydro nourishment for normal skin) koji je jako lagane teksture i čini moje noge glatkima. Naravno koristila sam ga i za mazanje tijela na moru. Kupila sam ga po cijeni od 10 kn u Konzumu, a inače je oko 30. Sadrži 250 ml.



Rendom favoriti :D
Obožavam Dove-ov gofresh stick sa krastavcem i zelenim čajem. Piše da traje 48 sati, ali s tim se ipak ne bih složila :) Meni traje oko 10 sati, po ovim nehumanim vrućinama i manje. Ali ima odličan miris i fine je teksture. Sadrži 40 ml proizvoda, ali mu je mana što sadrži aluminij.
UniqONe sprej za kosu je WOW. Dobila sam ga još u 6.mjesecu i otada me oduševljava :D Raspetljava mi kosu, zaglađuje je, daje predivan miris...ma MWA! Cijena mu je oko 110 kn i ja sam ga naručila preko svoje frizerke, ali se sigurno može naručit i na internetu. Vrijedi svake kune, a sadrži 150 ml te čarobne vodice :D


Počet ću od ove divote od kista :) U 7.mjesecu sam sa iHerba naručila Real Tehniques Core Collection set i oduševila se. Ovaj buffing brush je savršen za nanošenje tekućeg pudera! Blendanje učini tako jednostavnim, a za mene je to predivno jer mi je to bila najteža stvar što se tiče make upa. Činilo mi se koda mi puder nije ujednačen, ali sada sam postala maher u blendanju. Kist čini umjetnika :D
Bourjois healthy mix je puder kojeg malotko nezna. Prekriva srednjom jačinom, nekako je maziv i lagan na koži. Ja koristim nijansu 53, i zasada mi je cak i bolja nego prije jer sam malo potamnila na moru. Dolazi u staklenoj bočici i sadrži 30 ml proizvoda. Cijena mu je 100 kn, a dostupan je u Mulleru, DM-u, Kozmu a možda čak i Bipi :)
*Voljela bih da mogu nadopunit ili izbrisat ako sam nešto krivo napisala, ali kurzor jednostavno ne surađuje samnom i opet piše 'error on page' :/ ...htjela sam nadopunit da je cijena core collection seta od 4 kista 18 dolara na iHerbu. Paket mi je došao za negdi 14 dana.
Catrice camouflage creme je odličan korektor i ima jako dobro prekrivanje. Koristim nijansu ivory beige koja mi je maaaalčice presvjetla, ali ju koristim za posvjetljivanje podočnjaka (tako i tako preko njega stavljam Bourjois healthy mix. Cijena mu je 25 kn, dostupan u Kozmu. Sadrži 3 grama ja mislim.


Color whisper ruževe obožavam, a pogotovo ovaj u nijansi pink possibilities. Što reći - prilično je proziran i lagan, ali to mi i treba za ove vruće ljetne dane. Teže ruževe čuvam za ostala godišnja doba :) Gramažu neznam, a platila sam ga manje od 50 kn na sniženju u Kozmu. Inače je oko 65 kn :) I može se nać u Mulleru, Kozmu, Dm-u i Bipi.
EOS lipbalm pak koristim za njegovanje usana i mogu reći da sam zadovoljna. Neznam kako se zove ova 'nijansa', ali mislim da je pink sorbet? Platila sam ga oko 3 dolara, a došao mi je iz Amerike preko poznanice :) Gramažu neznam, ali svakako preporučam.
Bpretty rumenilo u nijanski 3 - pink je moje najdraže low budget rumenilo. Jaaako je lijepo i shimerasto. Dođe 15 kn u Bipi. Gramaža ne piše koliko ja vidim :D



Lakovi za nokte su prethodni mjesec bili must have pošto ja ne volim vidjeti prirodne nenamazane nokte u sandalama ljeti :) Ove dvije nijanse su mi se najviše svidjele. 'Smart girls get more' lak dođe 11,90 kn, a Eveline 10 kn. Oboje su posebni na svoj način i solidne su postojanosti.


To bi bilo to od mjesečnih favorita. Oprostite ako negdi nisam napisala gramažu ili nešto treće zato jer se još uvijek borim sa problemima na 'bloggeru'. Morat ću sredit nekako to.

Kako vam se sviđaju favoriti? Koji su vaši favoriti? Biste li voljeli vidjeti novu rubriku pod nazivom 'empties n' fails'? :)
Btw. slobodno me pratite na instagramu, moj nick je ironlady210 :)
Komentirajte, čitajte i uživajte...još jednom se ispričavam zbog nekih gramatičkih pogrešaka, 'error on page' je bio jači haha :D


Pusaa!
Ivana

Broj komentara: 14:

  1. Super su ti favoriti i dosta proizvoda i sama koristim npr. Balein gel, Bourjois HM, Eveline i smart girls get more lakove :) Probala sam i Radox kupku od jasmina i baš mi je bila divna, baš bih mogla i njihove gelove za tuširanje probati + želim još probati i Bioderminu AR (anti redness) micelarnu :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala puno! :) totalno mi je wow kad mi netko komentira hehe :)
    I ja bih htjela probati Bioderminu micelarnu iako se bojim da će mi nadražit kožu (to imam traume od onih svih alkoholnih tonika, pa odmah te sve vodice povežem s tonicima :/)
    Jesi možda probala ovu novu L'orealovu micelarnu? Sad je u Kozmu 32 kune pa bi možda mogla probati nešto tako jeftinije prije Bioderme.
    :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, tako sam se i ja osjećala kad sam krenula sa pisanjem :))

      Nisam probala Lorealovu jer mi niti Kozmo niti Muller trenutno nisu u blizini, ali sam probala Evelinovu micelarnu u rozom pakiranju i bila mi je ok, doduše, ne skida baš maskaru i vodootpornu šminku, ali onako, za čišćenje lica ujutro ili ako nemaš puno makeup-a je dobra, posebno jer se radi o cijeni do nekih 30ak kuna. Inače, više volim ulja u tu svrhu :)

      Izbriši
    2. i ja volim ulja, od onih johnsonovih pa do kemigovih :D

      Izbriši
  3. Divni proizvodi! Maramice u ukrasnoj kutiji ja uvijek imam na stolu. Baš lijepo izgledaju a maramice uvijek trebaju :D. Balein serum još uvijek tražim jer je u mom DM-u valjda rasprodan :( .Aqua serum imam i super mi je. UniqONe sprej mi je na WL, ali onaj od kokosa, budem ga vjerovatno kupila na jesen, zasad mi ne treba. :D
    Real Tehniques buffing kist je F-A-N-T-A-S-T-I-Č-A-N! Cijeli set mi je fenomenalan, zaista. A cijena je zaista povoljna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe hvala Mell :) je, i meni su maramice vizualno super a i uvijek al bas uvijek zatrebaju kod sminkanja :D...imam ja u svome d&m-u taj zeleni serum pa ti ga mogu poslati ako hoces :) aqua bi zeljela probati al nikam da uzmem...nisam znala da taj uniqon sprej ima i od kokosa, zanimljivo :D joj ti kistovi su savrseni, 130 kn sa postarinom stvarno nije puno za 4 kista takve kvalitete!

      Izbriši
  4. Real Tehniques kist i Healthy mix serum imam i prezadovoljna sam. :D Naravno da bismo htjeli vidjeti i te rubrike ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je, predobri su mi :D ...hehe super, uskoro se bacam na novi post, slike su vec spremne :)

      Izbriši
  5. Favoriti su odlični!
    Ali MARAMICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE *.*
    SOVICE <3
    Moram ići u Muller, samo se nadam sa ih neće prodati do petka :S

    OdgovoriIzbriši
  6. hvala DeeDee :))) heheh trcii :) ako si iz Zagreba potrazi ih u Mulleru na trgu :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlični favoriti! I može nova rubrika, samo naprid! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala Lenka :)
      bude uskoro, dok nakupim ovih praznih proizvoda :)

      Izbriši
  8. Predivni su ti favoriti, i sama koristim neke od njih :)
    Potpuno potpisujem RT kistove, imam ovaj Core set i namjeravam uzeti još-zbilja su divni :)
    Glasam za novu rubriku, zašto ne :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :)
      RT kistovi su super, i ja imam core collection i divan je, planiram si možda naručiti onaj set za oči ili bockalicu njihovu.

      Odlicno, jos jedan glas za :D

      Izbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)