četvrtak, 22. kolovoza 2013.

Wet n wild: trio eyeshadow - RECENZIJA


Drage čitateljice,
danas vam donosim recenziju wet n wild trio sjenila za oči...u nastavku pročitajte moje dojmove :D


Prvo napominjem da se uz sjenila dobiju ovi mali kistići, jedan je za nanošenje sjenila, a drugi je za blendanje proizvoda. Oni baš ne služe ničemu, tako da ćemo njih zanemariti :D
Ovo sjenilo me oduševilo jedno 70 %. Postoje i bolja sjenila, naravno, no ovo je za cjenu koju platite i više nego dobro. Platila sam ga negdje oko 3 dolara, s tim da sam imala free delivery (naručila preko prijateljice u Americi), što je dodatan plus. Sigurno ga možete naći i naručiti na njihovim stranicama ili čak na ebayu. Ja imam ovo tripple sjenilo u nijansi 334 I'm getting sunburned, no nisam baš oduševljena kombinacijom boja u paleti, ne nosim ova tri sjenila zajedno kako je i predviđeno. Fora mi je kako su označili koja boja je za highlight ispod obrve, koja za pregib a koja se nanosi na kapak.

Ova paleta sadrži 3,5 grama proizvoda, što je prihvatljivo (nikad nemam baš zamjerke na gramažu, bilo da je neki proizvod 2 grama trajat će mi jako dugo jer sporo trošim dekorativnu kozmetiku).

Hmm što još reći...e da, puno 'beauty gurua' na youtube-u govori kako su im doslovno ova sjenila nakon stavljanja na kapak opala s njega? Say what? Neznam kak im se to dogodilo, ali meni nije. Mislim nije da su sad kvalitetna poput razvikanih kozmetičkih marki (Lancome, Guerlain itd.), ali nisu sad baš za baciti. Istina je da se nekada znaju malo trusiti, ali ja to rješavam nanošenjem tankog sloja na kapak i stavljanjem primera, odnosno baze za kapak ispod sjenila, pogotovo ako su ovako malo jeftinija.
Svakako preporučujem kupnju ovih sjenila ako volite PIGMENTIRANA sjenila, i to jako. To im je velika prednost. Vidjet ćete na swatcevima. Pogotovo je jaka ova smeđa boja predviđena za pregib kapka. Ona je odlična, i manje se trusi.
Ja osobno najčešće mješam rozu browbone boju sa maybelline color tattoo kremastim sjenilom u nijansi Pink Gold (za koji uskoro u duetu sa 'Endless Purple' nijansom spremam recenziju :D )

Sada ću vam pokazati malo swatceva tako da dobijete osjećaj koliko su pigmentirana ova sjenila. Slike su slikane na dnevnom svjetlu, i nijanse na slici odgovaraju onima u stvarnosti...

Hvala vam na čitanju i na svim dosadašnjim komentarima koje ste ostavile :) Puno mi to znači.

Jeste li i vi isprobale koje wet n wild palete sjenila, ili njihove proizvode općenito? Ako jeste, koji su to i kakvi su vaši dojmovi?

Nadam se da vam se svidjela recenzija ... uskoro slijede i mjesečni favoriti, ali i možda neki 'empties' post (moram se pohvaliti kako sam se ubrzala u trošenju proizvoda, preparativnih naravno) :D

Pusa do sljedećeg tipkanja!
Ivana :)

Broj komentara: 11:

  1. Divno su pigmentirana! Već sam čula hvalospjeve o njima kod nekih stranih vlogerica, a sad vidim da je opravdano, barem što se tiče omjera cijene i pigmentacije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, super su. A bilo bi još bolje da je wet n wild dostupan u Hrvatskoj jer bi onda mogla imati i palete s nekim drugim kombinacijama boja :)

      Izbriši
  2. Nemam ništa njihovo, mislim da sjenila necu kupovati ali si zelim par njihovih ruzeva. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dijelim tvoju zainteresiranost za njihove ruževe ;)

      Izbriši
  3. I ja sam čula samo hvalospjeve o njima, ali nisam probala. Dopada mi se kombinacija boja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni se npr. sviđa svaka pojedinačno boja, iako je možda stvar u tome kako tko nosi ili blenda sjenila... u svakom slučaju bi bilo bolje da je ovaj brend dostupan u RH jer se ne isplati ovako naručivati :/

      Izbriši
  4. Kako mi je ova rozo lila predivna oh! O_O koliko vidim po netu, jeftini su, a onda postarina dva do tri puta skuplja od samog proizvoda :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, postarina je preludo skupa -.-
      i meni je super ta roza nijansa, malo mi pretamna za highlight pa ju koristim i za nanošenje na kapak :D

      Izbriši
  5. Odgovori
    1. Nije crna, zapravo je tamno tamno smeđa :)
      al sve su baš ekstra pigmentirane

      Izbriši
  6. imam točno ovu paletu, radila sam recenziju za nju :) slažem se da su stvarno predivna i pigmentirana :)
    koristim jako često od kad ih imama :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)