četvrtak, 17. listopada 2013.

BeautyUK rumenilo - kratka recenzija :)

Drage čitateljice,
nakon dugih 12 dana odlučila sam podijeliti svoje dojmove o ovom divnom rumenilu.
Na recenziju me potaknula Mell sa bloga Mell's corner, koja je izrazila želju da ovo prvo recenziram od svih proizvoda koje sam vam pokazala u prošlom new in postu, pa rekoh - zašto ne :)

Kao što znate, beautyUk je  kozmetički brand koji je nedavno došao i u Hrvatsku. Njihovi proizvodi dostupni su u Kozmo drogerijama, a cijene su im vrlo pristupačne!
Kod njihovih stvari mi se sviđa što su ZAPAKIRANE i ZAŠTIĆENE, što daje određenu garanciju da nitko prije vas nije gurao svoje prste unutar pakiranja :) (ako se pitate zašto se derem s caps lockom, to je zato što još uvijek nemogu uređivat tekst zbog errora na bloggeru. Oh joy :D )
Planiram od njih isprobati još i neke ruževe, palete sjenila i lakove. No, sada sam se malo obuzdala sa kupnjom pa se zavaravam kako će ove stvari još pričekati, hm da.



Rumenilo dolazi u plastičnom pakiranju koje dosta jednostavno i čvrsto, ali i zanimljivo. Padalo mi je na pod i ništa mu nije bilo...
Također, uz rumenilo dobijete i četkicu koja, moram priznati čak i posluži ponekad :)

Pokušala sam najbolje moguće uhvatiti pravu boju rumenila, te je boja prikazana na slikama iznad najvjerodostojnija koju sam mogla izvući. Kao što vidite, na prvi dojam nijansa je ...bam! Jaka i kričava, možda nekima i previše. Kada sam ju probala u Kozmu bila mi je možda malo 'tu mač', ali sam ju ipak uzela jer nemam još niti jedno ovakvo rumenilo. Mali offtopic ...kada sam došla pred policu ovog brenda, prodavačica je slagala proizvode i ofkors nije se htjela čak niti pomaknuti, i dobro...idem ja tako isprobavati testere, i ugledam baked rumenilo i poželim vidjeti kako ono izgleda iznutra jer se moglo otvoriti a unutrašnjost je bila prekrivena folijom (pritom ga naravno nisam mislila isprobavat jer nisam čorava i vidim testere) na što je odmah reagirala prodavačica i rekla mi da TO NIJE TESTER i da isprobavam na njima a ne na ovome??! :D hvala :D

Nijansa ovog rumenila je 05. capital pink, a mislim da na izbor imate još 2 ili 3 nijanse.
Cijena je 24,99 kn a dobije se 5 grama što je za mene praktički nepotrošivo :)
Na slici ispod možete vidjeti i sastojke ukoliko vas to zanima.

...slika četkice


Rumenilo se ne trusi, vrlo je mekano i lijepo klizi po licu. Što se tiče njegove jačine - kada ga stavite na lice nemojte se prepasti, ukoliko ga dobro 'izblendate' izgledat će kao prirodna zarumenjena boja lica. Pošto se ja, kada je dekorativna kozmetika u pitanju ne ravnam po godišnjim dobima i trendovima u šminkanju, ovo jarko rozo rumenilo koristim i po zimi, s čime se neki možda neće složiti jer preferiraju zagastije boje rumenila i općenito šminke zimi.

Postojanost rumenila je oko 3 (do 4?) sata po mojoj slobodnoj procjeni, zavisi koliko ga nanesete i dali dodirujete lice tokom dana i time ga brišete. No, i to je vrlo dobro.

Swatchevi




Preporučam ovo rumenilo jer je:
a) solidne kvalitete
b)pristupačne cijene
c) zanimljivog dizajna (barem meni)
d) upotrebljive četkice za nanošenje
e) zadovoljavajuće postojanosti


I došli smo do kraja, nadam se da vam se svidjelo.

Koje je vaše najdraže rumenilo u ovom trenutku ? :)

Pusek,
Ivana.

4 komentara:

  1. Krasna su mi njihova rumenila, meni se svidjela jedna breskvasta nijansa ali i ova je baš lijepa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni breskvaste nekako ne stoje, imam samo jedno i to mi je tako tako, ali se i meni svidjelo od beautyuk-a to narančasto :)

      Izbriši
  2. Odlična recenzija! Snimila sam ova rumenila ali mislim da ću uzeti ona u velikom kartonskom pakiranju :D
    Ove su mi nijanse divne, jako volim roza rumenila <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala Melushka :) :*
      i ja volim roza, samo njih i imam :D i jedno breskvasto koje mi baš i ne stoji.
      ovo rumenilo o kojem pričaš ti je to baked rumenilo koje sam škicala :)

      Izbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)