subota, 26. listopada 2013.

Novo u drogerijama: balzami za usne

Drage čitateljice,
dobila sam inspiraciju za pisanje postova! :) Ali i količina slobodnog vremena je tu odigrala važnu ulogu.

Danas ću vam tipkati o novim proizvodima u našim drogerijama, točnije o balzmamima za usne!
Recimo da je ovo novi tip postova na mojem blogu. Kada god se na našem tržištu pojavi neki novitet, i ako je koliko toliko pristupačne cijene i ako je koristan,kvalitetan i ima slatku ambalažu - padam na njega :) I zašto onda ne podijeliti oduševljenje/razočaranje s vama?
Što se dogodilo sa ovim balzmamima, pročitati ćete više u nastavku.



Rosal je na tržište izbacio nove mazalice za usne, koje donekle služe i kao ruž. Pokazat ću vam i swatceve svega navedenog tako da dobijete dojam o pigmentiranosti, koja je za ovu cijenu zadovoljavajuća. Cijena je 18,90kn (ako se ne varam, ako nije, onda je sigurno ispod 20kn) i time je vrlo pristupačna. Ovaj balzam možete zasada pronaći u DM drogerijama. Dolazi u još jednoj nijansi po imenu 'MORNING ROSE'. Oba ruža sadrže 4 grama. Rezana su koso kako i vidite na slici. Sadržavaju u sebi shimmer, ALI, on na usnama postaje mat sa vrlo malom dozom šljokica ( i mene je to zbunilo ). Proizvod je zaštićen i to je prednost jer znate da ga nitko drugi osim vas nije dirao, no nemožete ga isprobati prije kupnje što je nedostatak. Mogli bi staviti neki tester...
Iz Rosala obećavaju dugotrajnu i postojanu boju - hm, o tom bi se dalo raspraviti, isto kao i o mazivosti, pomalo je suhljav pri nanošenju. Možda je 'morning rose' drugačije kvalitete. Da se razumijemo, ovo je kako bi se reklo 'tinted moisturiser' tako da nemate baš sad prevelika očekivanja. Neće vam regenerirati usne ako su vam užasno suhe ili oštećene jer je i sam pomalo suh, ali je u službi dekorativne kozmetike zadovoljavajuć :)

Na slici iznad vidite šljokice o kojima sam vam pričala. No ništa strašno, vidjet ćete.




Kada sam ugledala Baby lips u novootvorenom Mulleru - bila sam ODUŠEVLJENA. Mene inače preplavi malo prejaki osjećaj adrenalina i uzbuđenja kada vidim nešto novo od kozmetike. Wiiiiiii!
Odmah sam uzela balzam u 'nijansi' Intense care. Stavila sam riječ nijansa pod navodnike jer ovaj proizvod nema nijansu. On je predviđen za intenzivnu njegu kao što govori i sam naziv - a sad dali to i radi, pa baš i ne :D Meni je on osobno prerijedak i preproziran, ne volim takav osjećaj na usnama. Meni za njegu više pašu proizvodi poput melema jer su deblji i puniji. Ova određena nijansa mi se nije svidjela baš, ali mi se sviđa lagani citrusni miris koji ima, nije prenapadan što je meni vrlo važno, e i da - nije umjetan!
Možete ga kupiti po cijeni od 19,90 kn u Muller trgovinama, a sad neznam dali su došli i u druge trgovine.
Dobije se 3-4 grama proizvoda.



'Cherry me' je nijansa koja me mirisom najviše oduševila :D A također je i bolje teksture od svog žutog prijatelja. Na usnama je osjećaj također dobar. Lagano se sjaji na usnama, podsjeća me na labela sa trešnjama, samo što je miris daleko bolji. Preporučam da probate ovu nijansu.
Zaboravila sam napomenuti da u RH možete pronaći još dvije nijanse... onu plavu sa kokosom i jednu ljubičastu sa breskvom, neznam točna imena, ali sigurno ćete ih prepoznati. Cijena je također 19,90kn.
Kao i Rosal, zapakiran i zaštićen od drugih prstiju :D


E sad na red dolaze swatchevi koji su slikani na suncu i u hladu...



Sviđa li vam se ovakav tip postova? :) Pišiiite mi !

Pusek,
Ivana. :)

Broj komentara: 6:

  1. Još sam prije nekih godinu dana vidjela te baby lips balzame kod Dulce Candy, mislim, i baš su mi slatki :) Nemam još ništa navedeno, ali možda uzmem koji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam slinila dugo vremena nad njima. Preporučam 'cherry me' nijansu :))

      Izbriši
  2. Joj baš mi se sviđaju, morat ću si kupiti par. Balzama ionako nikad dosta :D super recenzija!

    OdgovoriIzbriši
  3. Prepreslatka ambalaža za baby lips! Jedva čekam da mi se balzam potroši da kupim jednu nijansu! :))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni se odmah svidjela ambalaža.
      Navijam da ga što brže potrošiš :* :)

      Izbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)