petak, 25. listopada 2013.

Proizvodi koji su me razočarali

Drage čitateljice,
danas ću pisati o proizvodima koji su me razočarali. Ovo je neki mini edition ja bih rekla. Ima ih još, ali nisam sve htjela strpati u jedan post, tako da ostane još i za neko drugo tipkanje :)

'Fejl' proizvodi koje ću vam pokazati su i dekorativne i preparativne prirode.



Moram naglasiti da sam pojedinim proizvodima stvarno duuugo davala šansu, a neki su me jednostavno na prvu odbili svojim djelovanjem i izgledom.


1. Balea fluid - ne volim sitna plava zrnca koja sadrži u sebi (prilikom razmazivanja se razgrade) jer me podsjećaju na prašak za pranje veša. Možda to nebi ni zamjerila da se ovaj prizvod ispire, ali on je namjenjen tome da se ostavi na koži i upije u nju. Hm, I don't think so. I miris mi ne valja stvarno. Sto puta je bolji Balein zeleni serum..

2. Green line matirajuća krema- WHAT? Bila sam tako 'nabrijana' na ovu kremu, a kad ono - počela se ruliti nakon nanošenja!! Kad mi se to dogodi, onda definitivno odustajem od upotrebe. Namazala sam ju i bio je čak i ok osjećaj na koži, a onda sam prošla rukom po licu slučajno i zrulila se. Kao da se napravio neki prozirni sloj na koži, ma koma. Miriši po krastavcima, tako nekako. Preskočite ovo ako ne želite išta od spomenutog.

3.Manhattan mat tekući puder -  ovaj sam puder dobila za Božić, no nijansa mi je prepreeetamna. Korišten je svega par puta, i nakon korištenja sam ga maknula s lica jer nisam mogla tako izaći van. Nijsansa se zove natural, a ovo nije ni približno tome nazivu. Jako jako tamno. A tekstura pudera je čudna, i dosta je težak na koži.

4. Rosal Clear face korektor - kažu da je antibakterijski, moguće. Ima lijepi miris, ali apsolutno ništa ne prekriva od akni ili nepravilnosti i crvenila. Ostavlja neki masan trag. Možda bi se mogao koristi ispod očiju za prekrivanje podočnjaka pošto nije suh, nego je više kremast.



5. Labello lip butter - ah, tresla se brda rodio se miš :) Toliko hvalospjeva o ovim proizvodima od stranih vlogerica. A kad ono - meh. Miris je za mene preumjetan. Nije mi baš popravio izgled usnica, niti ih regenerirao preko noći. Davala sam mu šansu i čak došla na jednom djelu do dna. Možda će doći neki bolji dani za nas hahaha :)

6. Essence balzam za usne - jao.  Vidjet ćete swatch. Ovo tako blješti na usnama da bi se moglo prenamjeniti za neki kremasti highlighter. Don't, just don't :/

7. i 8. Balea limited edition labela - neznam što me natjeralo da ovo kupim. Miris je umjetan. Miriši po neznam...spaljenim gumama. Na usnama samo stoji i to je to.

9. Flormar sjajilo - dobila sam ga u časopisu Grazia, koji inače volim i redovno ga kupujem. Čekala sam na njega vrlo dugo, a onda mi se naposljetku nije ni svidio. Ah, čovjek bi pomislio da sam zahtjevna :D
Vrlo je ljepljivo i nije ispunilo moja očekivanja. Sori Grazia i Flormar, ali dobra namjera se cijeni (nije sarkazam).


10. Alverde HAAR mascara - haaar. To me nasmijalo. Ajde barem nešto :)
Ova maskara mi se preslikavala i trusila i nije se ravnomjerno nanosila. Točkica.

11. Essence volume maskara - kupila sam ju na popustu za 10 kn. Inače je 30. Hvala Bogu da ju nisam po punoj cijeni kupila, jer mi je ustvari i žao ovih 10. Klasičan problem kod Essence maskara - nije postojana, trusi se i preslikava ispod očiju. Fora je to što ima dvije debljine četkice. Još ću joj dati par šansi.

Malo 'swatcheva'



Lip butter, Manhattan puder, Green line krema, Balea fluid


Rosal korektor, Essence lipbalm  i Flormar sjajilo.


Koji proizvodi su vas razočarali? Pišite mi! :)

Pusek,
Ivana.

Broj komentara: 8:

  1. Hahahaha dobar post! :D Najluđi mi je ovaj lip balm - higlight! Ajme i ja sam imala takvih promašaja prije par godina. Čak sam nekoliko takviz balzama imala i šta je najluđe, nikad ih nisam koristila, pa totalno su suludi. Joj, baš si me sad podsjetila na te komične promašaje! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Lenka :)
      drago mi je da sam te nasmijala, ipak ima koristi od tih proizvoda :D

      Izbriši
  2. Nisam ništa imala od ovoga, sva sreća :D Iako sam i ja bila nabrijana na labello lip butter, ali nekako sam na njega zaboravila :D Dobri su mi ovakvi postovi, u svakom slučaju uštede nam novce :DD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori

    1. I ja volim ovakve tipove postova, malo se zamisliš nad nekim proizvodima koje si želiš.

      A što se tiče lip buttersa, sloooobodno preskoči i uloži u melem npr. :D

      Izbriši
  3. Odličan i koristan post! Od svega ovog probala sam samo Lip butter i žali bože para. :/ super miriši ali njega - nula bodova.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Mell, baš me razveseli kad čujem pohvalu :) :)

      Izbriši
  4. Od svih proizvoda imala sam/imam Lip butter, ali od vanilije. Mene je privukla ambalaža i miris koji me tjera da jednostavno pojedem labelo! Ali ful se brzo rastopi kad je vani toplo vrijeme i jos k tome moras koristit prstice da bi ga nanjela na usne, ok ako to radis doma, ali nakon voznje busa/tramvaja! Uff... Uzas hh :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ni meni nije baš ugodno kad moram gurat prste u te limene kutijice. Zato uvijek sa sobom imam vlažne maramice ili sredstvo za suho pranje ruku, ako proizvod takve prirode uzimam van.
      Iako su labela praktičnija i higijenska, ja više volim proizvode u kutijicama :D ali ih onda ne nosim sa sobom.

      Izbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)