srijeda, 2. listopada 2013.

TRASH CAN *2 + 18 and fabulous :D


Drage čitateljice,
osim što vam danas donosim pregled svježe potrošenih proizvoda, koristim i ovu priliku da si čestitam 18. ročkas koji je danas. Sretan rođendan Ivana, puno zdravlja, sreće i ljubavi i živaca za maturu i upis na faks. Hvala
:D

Ok, sad prelazim na brzinski opis potrošenih proizvoda. Neću pisati količine jer mi se iskreno neda sad opet to sve vadit iz vrečice u ormaru i gledat kolko mililitra ima, da bum iskrena :P
I moram reć' da me veseli kad vidim kolko sam tog potrošila, tako da imam osjećaj da ekšuli ne bacam lovu na kozmetiku općenito, wii!

Pa da počnemo


TESTERĆIĆIĆI

L'erbolario 3ROSA - probala sam ga još za Božić i od tad si ga želim kupit. Mislim da je cijena za 150-160 ml 200 kn što je super. Planiram se jednom počastiti sa njim. Inače obožavam parfeme s laganim mirisom ruže. Ovo je pun pogodak jer je jako lagan i nenametljiv. L'erbolariev dućan imate u Arena centru u Zagrebu.

L'erbolario krema za ruke od limuna - koja hidratizira ko velika :D Svi Dovovi i Neutrogene se mogu sakrit pred ovom kremom :) Ja inače opće ne koristim kreme za ruke, ali bi stvarno mogla uložiti u neku kvalitetnu poput ove. Thumbs up

My body maramice - fuj. Dolaze u kutijici koja ima 10 ovakvih maramica. Imaju miris po nekom govnastom grejpu. Fakat su ono, za krajnju nuždu, tipa ak vam se pes popiša na ruku ili ugazite u neki drekač. Miris me fakat odbija. Al cijena od 3 kune za 10 maramica je primamljiva pa dajem prolaznu ocjenu.

Garnier Moisture match - baš kako sam i očekivala, nije mi se svidjelo. Vidjela sam tester u dm-u i odma ga uzela da ne trošim bezveze 50 kn na full size pakiranje. Probajte pa vidite, meni je ništa posebno.



Macadamia deep repair maska - je božanstvena. Kosa je jako glatka nakon pranja, ali cijena od oko 35 kuna je malo previše, no s obzirom da sam ju ja imala za 4 ili 5 puta, na neki se način i isplatilo. Želim si full size pakiranje koje dođe 150 kuna, ali mislim da ću na to malo pričekati. Preporučam ljudima sa suhom i oštećenom kosom i onima koji ju žele malo obnoviti ili jednostavno samo njegovati.

Balea kupka - koristila sam ju za odmakanje/piling nogu po ljeti i služila me vrlo dobro. Ima ugodan miris i dođe 2,90 kn. Rasporedila sam ju na 2 puta.


Ebelin ultra sensitive maramice - blaga katastrofa. Mislim piše da nemaju alkohola i mirisa, ali malo mi neugodno mirišu. Neću kupovati ponovno.

Hipp vlažne maramice - su zadovoljile moje potrebe. 10 komada. Cijena 4 kune (ja mislim).
Ugodnog su mirisa i slatkog pakiranja :D


Avene termalna voda - potrošila sam ju u rekordnom roku i već nabavila veće pakiranje od 150 ml. Super je i smiruje mi kožu, o njoj možete pročitati u par mojih postova.

Tonik protiv akni - oni koji prate moje favorite znaju da je ovaj tonik must have za moju problematičnu kožu. Izvrstan!

Balea young gel za umivanje - već sam kupila i trošim novo izmjenjeno pakiranje ovog gela :)
Za cijenu od 16,90 i više nego dobar. Bolji od recimo Garniera, koji je skuplji ali preagresivan za moje ličeko :p






Garnier Fructis strenght & shine 2in1 - nisam oduševljena ovim šamponom. Mentolasti miris mi se baš i ne dopada, a ni učinak čišćenja kose nije zavidan. Kupnju ne bih ponovila.

Plidenta Herbal kaladont - jako volim kaladonte sa herbalnim okusom, djeluju osježavajuće i fino :D Mislim, ne jedem kaladont, ali ko mala sam ga jela hahaha, no tad nisam znala da je to jakojako loše i da su pola zubnih pasti nužno zlo zbog štetnih sastojaka, ali to je tema za neki drugi post :)






Nivea fitness fresh gel za tuširanje - ima malo muškasti miris, pa mi se baš i nije svidio u tolikoj mjeri da žudim za ponovnom kupovinom :D Ali teksutra je dobra, a na miris sam se ustvari naučila s vremenom jer ima nečeg osvježavajućeg u sebi, probala bih neki drugi gel iz te kolekcije.

Aveo menta i bobice gel za tuširanje - ovaj je gel dio limited edition kolekcije, ali mislim da ga ima još za kupiti. Slatkasti lagani miris, no nekad mi je bio preintenzivan pa sam na kraju jedva dočekala da ga potrošim :P

Yves Rocher Jardin du Monde gel za tuširanje sa grejpom - dolazimo do apsolutnog kralja među tuširalicama. Božanstven miris koji ostaje duuugo na koži i nakon tuširanja, ali nije prenapadan. Kupila bih ga ponovno, i sve ostale verzije iz te linije također :D


I to je to. Nadam se da vam se svidjelo!

Jeste li koristili već možda neke od ovih proizvoda, ako jeste koji su to, ako niste koje bi voljeli isprobat?


btw. uskoro slijedi rođendanski new in, jako se veselim tom postu :D

Do sljedećeg čitanja,
Ivana

Broj komentara: 8:

  1. Da mi je se dokopat tog tonika protiv akni!
    A macadamia maska je i meni odlicna, mada sam je ja nabavila u Srbiji za manje novca, oko 3 eura :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 3 ojraaaa? :o to je stvarno dobra cijena :)
      a tonik potraži u lokalnoj ljekarni, možda je imaju :D

      Izbriši
  2. Sretaaan rođendan <33!! Za YR tuširalice se slažem :) a volim i Balea Young gel za čišćenje lica kao i Avene termalnu vodu. Inače, nemam akne, ali brat se bori s njima, baš je nedavno u ljekarni dobio nekakav tonik protiv akni i neku pastu što su mu napravili, odlično mu je za sada, lice mu se baš očistilo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala Petit! :) <3

      vidiš vidiš, ipak djeluje i drugima, wiii :) sretno braceku :)

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. vidi stvarno :D bio je toliko 'loš' da sam se iskalila na njemu buaha :p

      Izbriši
  4. I ja volim Balea čistilicu, a sviđa mi se i novo pakrianje koje su napravili! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš sam u postu ispod napisala kako se ne mogu odlučiti dali mi je novo pakiranje love or hate :D
      ali mi se sve više počelo sviđat, iako ja baš i ne volim kad tak nekaj naglo promjene ili povuku.

      Izbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)