subota, 26. travnja 2014.

BeautyUK ruž- nijansa: 10 passion

Krenulo me sa recenzijama ruževa, pa tako i danas nastavljamo u revijalnom tonu :)
BeautyUK kozmetika je već dobro znana svim šminkoljupcima, no da ponovim ako netko nije upoznat sa njom. 
To je inače relativno nov brand koji je došao i u našu zemlju prije nekoliko mjeseci. Trenutno se mogu kupiti samo u Kozmu, što je meni čisto ok jer mi osobno nisu nešto revolucionarno. Imaju OK stvari, ali ništa više od toga nisam otkrila. Doduše, njihovo jarko rozo rumenilo (koje sam već recenzirala) me zadovoljilo, ali ne kao npr. Sleek ili L'oreal.
Iskreno, više bih voljela da ELF kozmetika dođe u Hrvatsku umjesto BeautyUK stvarčica :D Ah, nadam se da će se moje trenutno puste želje jednom i ostvariti :)
Recenzije bjutiUK proizvoda, od rumenila do paleta sjenila možete naći na 'internetima' jer su naše blogerice vrijedne i tipkaju puno dobrih recenzija o njima, ali i svemu ostalom. 








Ovaj ruž dolazi u, kako i sami vidite, crnom klasičnom pakiranju sa malim čepićem na vrhu. Prvo sam mislila da on samo pokazuje nijansu, no, to je ni više ni manje negoli mali balzam! Fora, kaj ne? :) Iako ga se ja bojim trošiti jer bi ga brzo potrošila, pa izgled same ambalaže nebi bio tako vizualno privlačan.
Nijansa ovog ruža je 10-passion, a postoji još barem 6-7 nijansi, po mojoj slobodnoj procjeni.
Boje se kreću od  kreČ ljubičaste boje do divne tamnije crvene boje vina. Ja sam se odlučila baš za ovu jer u sebi ima primjesu lude roskaste boje, ali opet je s jedne strane pomalo breskvasta. Stvarno zavisi na kojem svjetlu gledate, no više dominira jarka ružičasta boja u njemu.

Boja je idealna za proljeće, jer je vesela, razigrana i mislim da laska svim podtonovima.
Mala napomena za ovu liniju ruževa: naime, imaju mentolasti miris koji se dosta brzo gubi na usnama i to vas netreba zabrinjavati, ali samo da znate da nebiste pomislili kako je to velika mana jer smrdi ili tako nešto (mene je to skoro odbilo). Dosta se sjaji na usnama, i malo se nakuplja u boricama, ali ne baš da  ističe suhe dijelove. Nije mat, nego više glossy finiša, i da - nema shimmera.
Što se mene tiče, više mi paše kada ruž miriši tako 'svježije' nego oni bapski mirisi  poput Golden Rose ruževa.
Također, povukla bih i paralelu sa GR ruževima, posebice zato što imam nijansu sličnu ovom ružu. GR ruževi su MANJE vodenastije teksture nego ovi i lakše se nanose te duže traju na usnama i nemaju tendenciju razlijevanja preko rubova. Usporedila sam ih ovako u par crtica jer su u istom cjenovnom rangu, tj- do 30 kn. No o GR ruževima u nekom drugom ružopostu :)

BeautyUK ruž možete kupiti po cijeni od 27,99kn ako me pamćenje dobro služi, no uglavnom nije preko 30 kn, što je cjenovno prihvatljivo. 

Swatchevi:


Kako i vidite, usne mi nisu u reprezentativnom stanju, jer eto, dolazi proljeće a meni divlja i koža i usnice skupa s njom. Mora da je nešto ludo, nešto divlje u zraku hahah :D

I takoc...nadam se da sam vas barem malo educirala o ovom ružu i da ćete jednom zastati pokraj te zanimljive nove beautyuk police i pročeprkati u potrazi za ružem vaših snova. 

Imate li vi nešto njihovo u svojoj kozmetičkoj kolekciji? :)

Pusekić,
Ivana.
:) <3



Broj komentara: 16:

  1. Službeno je, treba mi! :DDD Imam od BUK-a samo Plumalicios zasad!
    Hvala na divnoj recenziji! :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeeeej sviđa ti se :) Navukla sam nekog bwahaha :D
      Meni su se činili meh, ali ovaj ruž je čistam pristojan :D
      Plumalicious nikak da uhvatim, ali doći će i on!

      Izbriši
  2. Nemam nijedan BUK proizvod, a ni ne mame me baš:| Ali nijansa mi se jako sviđa:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ni mene ne mame ustvari, kako sam i napisala. Ambalaza im nije nesto, pa me to odbija. Ali ruzevi i rumenila su im super :) ali kod rumenila jako malo izbora, jedno 3 nijanse. koliko pluseva im dam toliko i minusa haha

      Izbriši
  3. Imam Plumalicious, a od jučer i ovaj. :) U pakiranju mi je predivan, a na usnama malo prekričav, tako da sam se malo razočarala.. Možda je to samo stvar navike, ne znam. Kod njihovih ruževa me muči razljevanje u borice oko usana, ali svejedno su mi neodoljivi. :) Moram još ugrabit In the buff :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uf, se smije znat ako si iz zg-a gdje sinasla plumalicios zato sto ga jedna curka trazi a nikako da nade? :D Da dosta je kricav, kako sam i rekla te neke 'lude' je boje :D A za razljevanje se slazem i sama kao sto i vidis po slikama.

      Izbriši
    2. Iz Rijeke sam, a i imam ga već nekih 4-5 mjeseci.. Jučer sam primjetila da ga nije bilo ni kod nas, ali doći će sigurno ;) Možda da curi preporučiš od wnw sugarplum fairy, ako ovog ne može nać, identični su :)

      Izbriši
    3. e hvala tiii! :) javljam joj odmah :D jedino je razlika sto je ovo gloss finis a ono vise mat, ali ako je u nijansi stvar onda super.

      Izbriši
  4. Jako je lijepa bojica ali nije baš jedna od onih za kojima prvo posežem. Nisam još ništa isprobala od beauty uk kozmetike...ma ko zna kad će još i to stići na red :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, malo je više kričava i ja ju ne bih nosila svakodnevno tj. za školu,faks, nego više za neke izlaske :D
      Ma, bude jednom došlo na red. Ja slinim nad svim brendovima kojih kod nas naravno nema, kao ni CVS,Target i Ulta trgovina koje drže svu tu divnu kozmetiku

      Izbriši
  5. Kako mi je super ova nijansa na tvojim usnama! Ja odnedavno imam Plumalicious i baš sam zadovoljna!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :D
      Sad ste me sve navukle na razmišljanje o Plumaliciousu :D

      Izbriši
  6. sviđa mi se ova nijansa :)
    nemam baš ništa od Beauty UK, iako stalno promatra njihove lakove i ruževe :)
    slažem se s tobom-da barem Elf dođe kod nas

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ah patim na taj elf :) nadam se da bu skoro dosli i kod bas :D

      Izbriši
  7. Mene se cijela polica BeautyUk-a nije dojmila, ali moram priznati da je ova boja ruža nekako posebna :) I da, ovi čepići na vrhu ili dnu s istom bojom su baš postali popularni; skužila sam da sve više brandova radi ruževe na taj princip.

    OdgovoriIzbriši
  8. Fakat? Nisam znala al je to na neki nacin kul :)
    Kao sto spomenuh, ni mene ne privlaci ta njihova polica, prvenstveno zbog ambalaze

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)