nedjelja, 13. travnja 2014.

Sleek rumenilo: Nijansa FLAMINGO - Recenzija

Obećana recenzija Sleekovog rumenila je napokon ovdje :)
Kako i same znate, Sleek proizvodi su vrlo privlačni klasičnim i jednostavnim mat crnim dizajnom sa pokojim sjajnim detaljem. I takvi su vrlo privlačni svim ljubiteljima kozmetike, pa tako i meni. Uz Sleekovu paletu sjenila AuNaturel, u svoju kolekciju dodala sam i ovo rumenilo o kojem imam samo riječi hvale.

Postoji blizu 10 nijansi rumenila iz ove linije, a sve ih možete naći na Sleek stranici, ili naručiti sa raznih stranica koje imaju bržu dostavu, ja preporučam PinkPandu. Sa njom mi je došlo u roku dva dana, a poštarina je bila ok, a ako možete svakako podijelite narudžbu s nekim pa ćete prepoloviti i poštarinu, tako sam ja napravila, manje je bolno :)

Ambalaža je kao što sam i spomenula, klasična crna mat nijansa sa čvrstim poklopcem koji vam se sigurno neće otvoriti u torbici, pa straha od lomljenja nema :) Unutra se nalazi i malo ogledalce, koje je svakako handy u slučaju da ga želite popraviti dok ste izvan kuće.


Na slici iznad, nalazi se slika koja najrealnije dočarava nijansu ovog rumenila :) 
Dosta sam se trudila da vam pokažem pravu nijansu, što sam donekle i uspjela, uzimajući u obzir šugavo osvjetljenje (poluoblačno vrijeme).

Nijansa uopće nije tako kričava kako ljudi misle. Stvarno se lijepo izblenda na licu i doima se kao prirodno rumen obraz. I to mi se jako sviđa, taj prirodni izgled koji daje licu. No, treba pripaziti kod nanošenja da se ne zaigrate jer je ova nijansa jakojako pigmentirana.
Dovoljno je prisloniti kist i već imate dovoljno za oba obraza, ali uzmite u obzir da ga ja nanosim vrlo suptilno, no ipak vidljivo.
Trajnost mu je također vrlo dobra, može konkurirati najtrajnijem rumenilu kojeg imam a to je Catrice :)
Izdrži i do nekoliko sati na mojoj masnoj koži, ali ipak ne kao ovo spomenuto.
 

Količina od 8 grama čini ga jednim od vrlo teških i skoro nepotrošivih rumenila, no još bolje. Nikad dosta buljenja u rumenila :)
Rok od otvaranja je 24 mjeseca, no ja ću ga vjerojatno koristiti i puno dulje jer je šteta baciti.
Cijena se kreće negdje oko 50-tak kuna, zavisi gdje naručujete, ali cijene su uvijek tu negdje, 10 kn je možda najveća razlika među pojedinim sellerima.
Jedina mana je što se Sleek kao brand trenutno ne može naći u Hrvatskoj, no nadam se da će to promjeniti vrlo brzo jer mislim da bi im ovdje dobro išlo. 

I evo sastojaka:

I jedan swatch koji je jedini uspio, čak mi se čini i dosta realan, pa se nadam da je od pomoći.

Nadam se da vam se recenzija svidjela :)

Imate li vi što od Sleek proizvoda, i ako imate kako vam se sviđaju? :) A ako nemate što biste voljeli?

Pusek,
Ivana.
:)





24 komentara:

  1. Obožavam Sleek!! Imam i ovo rumenilo, prekrasno je i definitivno ga moram početi češće koristiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja!! :) Totalno sam se pomamila za njima kad ste mi ga vi blogerice otkrile :)
      Da definitli, stavi ga možda ponekad u rotaciju pa ćeš ga više koristiti :D

      Izbriši
  2. stalno gledam Sleek proizvode, a nikako da nabavim neki :)
    ovo rumenilo mi izgleda jako lijepo, fotke su ti lijepe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)
      Ma malo proguglaj nijanse pa odluči što ćeš :D

      Izbriši
  3. Rumenilo je predivno!
    Ja sam načula da ću za rođendan dobiti jedan Sleek paketić, pa se veselim kao malo dijete! :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam ga i super je, ali je stvarno jako pigmentirano. Prvi put kad sam ga htjela stavit, uzela sam previše i moš mislit kak je to ispalo xD

    OdgovoriIzbriši
  5. Zapustila sam bloglovin, pa sam propustila ovu recenziju. Shame on me. Rumenilo je prekrasno! Baš je bogato bojom <3 Ginem već mjesecima za Sleek kozmetikom, i rumenila su prva na listi za odstrel. Fale mi "rumena" rumenila u kolekciji, sva su ili neutralna ili breskvasta ili bljutavo roza. Ovo je baš strasno! Inače Sleeka ima na Pink Pandi, ali sam do sad gledala samo palete sjenila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma kako si mogla :p hehehe. Ma rumenila uvijek trebaju, pogotovo ovako zarka i stasna hahah :D Kaj se tice paleta imam onu Au Naturel i napravila sam post negdje oko Bozica pa ako se odlucis na nju recimo, imas tuuu. Al ugl. internet je preplavljen recenzijama sleekovih proizvoda. Nadam se da ces se sto prije iskesirat za Sleekusu :)

      Izbriši
    2. Oću, oću, obećujem! Evo baš gledam recenziju, al mislim da će mi sljedeća neutralna paleta bit jedna od nakedica, to je gotova stvar (već sam naručila mužu, sad čekam... moglo bi potrajat...) za sada trošim MUA heaven & earth i skroz mi je oke. A baš od Sleeka mjerkam Garden of Eden (zelenaaaaa :drool:) i Acid (fak jes!) ;)

      Izbriši
    3. uuu Acid je opaka :D kako i ime kaze :) eee ja cu si mejbi naruciti fejk nejkedicu 3 za 50 kn :D

      Izbriši
    4. moram ti reć da sam se i ja razmišljala isto, al onda sam zaključila da samim gomilanjem gluposti neću postić ništa. I MUA i Make Up Revolution imaju dupeove za nakedice, i provjereni su "proizvođači" (iako se sve to u kini radi), pa kontam, ako mi je do boja - uvijek mogu dat 40 kuna za dupe. Ako mi je do luksuza... kad je bal nek je maskenbal... Nije sad sramota kupovat fejkove, ali nakedica dodje cca 350 kn, što nije malo, al opet, nije ni toliko puno. Znala sam u studentskim danima spiskat 500 kn od stipendije na originale CD-ova, i nije mi bilo žao. Nije da te nagovaram da trošiš više para na kozmetiku, nego ti hoću reć da ćeš iovako ionako u određenom vremenskom periodu potrošit tih 350 kn (ako ne i više) na sjenila koja nit će bit original, nit će sva valjat potrošenih para (pričam iz vlastitog iskusta, spiskala sam minimalno 500 kn samo na sjenila - a da ne pričam o ostalim pizdarijama - u zadnjih pola godine, a više od pola je smeće. I sad, jel mi bilo pametnije uložit u nakedicu? Je. Kuiš :P)

      Izbriši
    5. imam prioritete na neke druge stvari, a sjenila koristim stvarno mizerno malo pa mi se nedaju dva gospona radica za nejkedicu, iako je stvarno luksuzna. sto se tice 'kad je bal nek je maskenbal' to bi se recimo u mom slucaju odnosilo na rumenila :) stvarno cu radije stedit za nesto poput illamasqua,clinique,guerlain nego za nejkedicu jer mi to nije to. a sto se tice kvalitete, tu je origigi naravno bolja, ali za neke je kopija dovoljno 'napeta' :)

      Izbriši
    6. poštujem i apsolutno razumijem. ja sam ipak žena od sjenila, pa tjeram vodu na svoj mlin LOL Sori ako je ispalo da pametujem, nije mi bila namjera, samo naglas razmišljam jer sam totalno neracionalna što se šminke tiče :) illamasqua rumenila me prilično zanimaju, jer sjenila sam imala tri, ostala mi dva (jedno se raspalo), i čuvam ih ko oči u glavi jer su preprepredivna <3

      Izbriši
    7. ma joj bez brige ja sam ovo primila ko dobar savjet :) iiiih i ja sam iracionalna kaj se sminke tice: 16 rumenila, really? do i nees those shiz? no. does it makes me hepi? hel jea. :D joj slinim i ja na illamasquu, pigmentirane divnoce. a tih 180 kn koda iz srca moram cupat hahhaha. i onda spizdim na 6 nekih drugih rumenila. mogu mislit onda kak svoja cuvas :) eee da moram ti se pohvalit, jucer sam u arena centru tu u zgu isla uzbudeno po hm kozmetiku kaj su dobili (ofc izbora ima malo a cijene su punovislje nego vani) i zapikiram si jedno rumenilo slicna nijansa kao ono flamingo i ostavim ga ipak jer bi mi to bila 4ta takva nijansa! jej so praud. i onda sam bas bila praud a i ulozila sam u onu zirafa majcu s instagrama :D this was a long comment.

      Izbriši
    8. :') <3

      jao dolazim u zege sljedeći tjedan a plaća sjeda za koji dan i poharat ću SVE

      Izbriši
    9. UF bit će to veliki new in, jedva čekam :D

      Izbriši
  6. nisam vidjela recenziju prije moje :)
    divno je rumenilo, došlo je slučajno u moje ruke i jako mi se svidjelo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Heheh tvoja je super bas sam sad isla vidjeti :D nadam se da ce nam onda i dalje dobro sluzit :)

      Izbriši
  7. Rumenilo je predivno....imam sleek lace trio i obožavam ga....jako su im kvalitetna rumenila.....buljim ko magarac u ovaj post :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uuu lace trio :D ti su lijepi, iako manje nosim breskvaste nijanse bas mi se svida taj sleek trio. drago mi je da ti se svida post :)

      Izbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)