petak, 18. travnja 2014.

Wet n wild ruževi: smokin' hot pink & stoplight red (recenzija+swatch)

Prije kojih sat vremena objavila sam na Facebooku sliku ovih dvoje ruževa i najavila kako ću ih uskoro poslikati i napraviti post. I evo recenzije, baš sam brza :) Odlučila sam poslikati ih danas jer je osvjetljenje dobro, a vani je sunčano i pogodno za slikati swatcheve, koji su po mojem mišljenju ovoga puta čistam ok :D Ubiti bez lažne skromnosti, ovaj put sam fakat zadovoljna s fotkama :)
Btw. ove dvije nijanse su na nekim fotkama stvarno slične, no potrudila sam se što vjernije dočarati njihovu realnu boju.


Wet n wild je brand koji je nedavno došao u Hrvatsku i čim je došao, ja sam naravno brže bolje otrčala po nešto njihovo :) Prvo što sam od njih isprobala (izuzet one 'i'm getting sunburned' palete) je bio crveni ruž (desno na slici), te crveni lak.
Kao što se i većina blogerica i neblogerica požalila na ovo nesretno pakiranje, tako ću i ja. Pakiranje je nepraktično i uvijek se mora paziti kada se poklopcem zatvara ruž da ga ne ogrebete. Ima li išta iritantnije kada kupite novu šminku, uzbuđene ste kak je nova i predivna i netaknuta i onda ju pričepite s poklopcem jer je proizvođač odlučio da ruž ovako divno viri iz ambalaže :D Naprosto je stvoren za okrhnut.


Pored ovakve, nazovimo negativnosti, postoji i jedna velika pozitivna stvar kod ovog brenda općenito! Svi proizvodi su zaštićeni folijom! God bless! Ostale kompanije bi trebale učiti iz njihovog primjera. Ma kada ja znam da nitko nije gurao svoje prste u nešto što želim kupiti, to je onda prava stvar. Čim vidim da su mislili na kupce u tom smislu, oprostim i loše pakiranje i sve :)




Počet ću prvo sa ružem koji se nalazi na lijevoj strani. Njegovo ime je Smokin' hot pink ilitiga E905D. Dobila sam ga neki dan kao malo uranjeni poklon za Uskrs, što bi značilo da nemam previše iskustva s njim, no i tih par dana je dovoljno da o njemu steknem dojam.
Oba ruža su težine 3,3 grama, a rok im je 18 mjeseci od otvaranja, ali budimo realni svi ih koristimo duplo dulje. 
Kako bih opisala ovu nijansu? Kao zagasito fuksijastu nijansu koja se trudi biti šljivasta.
Takvu još nemam, i baš me iznenadilo što sam napokon našla neku koju još nisam uspjela ugurat u kolekciju. Meni je pogodna za sva godišnja doba (osim zime) , temperature (osim one ispod 0°C jer će vam usne izgledat ko velika ljuska) i podtonove. Mislim da bi svakoj curi lijepo stajala jer ja i inače nemam predodžbe o tome koja bi bolje stajala kojoj vrsti podtona. Nosite što hoćete i u ćemu se osjećate ugodno.
Dosta je suha i mat tako da vam savjetujem : pripremite svoja ustašca na nju! Ispilingirajte i namažite jer će se svaka ljuskica vidjeti. Mislim da je ovo malo problem s ovom linijom, po opisu suhoće podsjećaju me na Illamasqua ruževe koji su po recenzijama a i slikama suhi do boli.
Tak da, ako volite nešto što vam neće mrdnut s usana, a iste su vam u dobrom stanju. Ovo je ruž za vas.


Pređimo na crvenu nijansu sa vaše desne strane.
Naziv joj je Stoplight red ilitiga E911D. Ja sam to donedavno čitala SPOTLIGHT red. Onda sam skužila da se misli kao na crvenu boju na semaforu, kao stop-light crvenu na koju vozači moraju stat. Oh, snap!
To je mislim bio isti osjećaj kad sam skužila zašto se handsfree zove baš tako, kao 'ruke su ti slobodne' dok ragovaraš. Ovo je bio fun fact o meni, a sad nastavljamo hahhaha.
Ovaj ruž je pak maziviji od prethodnog, ali isto tako je pomalo suhljav. Također ne mrda s ustiju, ali se malo više SJAJI. Ne kao da ima shimmera, nego se presijava i nije tako jako mat kao Smokin' hot pink.
Ja bi osobno htjela da su iskombinirali formulu od crvenog sa nijansom od ovog prethodnog. 


I evo predivnih swatcheva (koji su vidim sličniji nego sam mislila), na suncu i u hladu. I jedan swatch na usnama (sa E905D) koje nikako ne volim radit, ali ajde okačila sam jednu fotku pa  neka se nađe.


I etogac... nadam se da vam je bilo od pomoći :)

Imate li vi nešto od wet n wild kozmetike, a ako nemate što biste voljeli probatiii?

Pusek,
Ivana,.
:)




Broj komentara: 28:

  1. Predivne su boje i jaaaaako lijepi swatchevi! Very nice :) Imam Cherry Bomb od njih, ali ga još nisam ni takla xD morat ću uskoro. Btw, zašto ne voliš swatcheve na usnama kad su ti usne jako lijepe?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala hvala, baš sam se potrudila :D
      Kad ga isprobaš, čekam dojmove, baš me zanima kakav je tebi :)

      Hvala i na ovom komplimentu, ali razlog zašto ne slikam uvijek swatcheve na usnama je zbog okolousnog područja ilitiga dlačica. Nekad mi se znaju jako vidjeti na macro fotkama poput ove, zato i režem slike da se to slučajno ne vidi. A još ih ne čupkam jer nisu toliko zamjetne uživo, već na fotkama. Pa mi je bed, eto sad je javno haha! :P

      Izbriši
    2. A to svi imamo :D Nemaš se čega sramiti. Ja recimo uklanjam samo brkove, ove druge ne diram jer nije potrebno, ionak smo svi svugdje dlakavi samo su toliko male i mekane da se ne kuže :P

      Izbriši
    3. Ma znaaam al na macro fotki kao što je ova izgledam ko mate mišo kovač :D hahhahaha

      Izbriši
  2. svočevi su odlično ispali, i drago mi je vidit ruž na usnama, jer tako stičem bolji dojam o nijansi... slično kao kad gledaš temperu u tubi pa tek onda kreneš slikat s njom :)
    obožavam mat ruževe tj. one koje ke "ne mrdaju" jer sam opsesivni grickaroš, pušač (jbg, nemoj nikome reć, hahaha) i kavopija.

    i wet'n'wild ću poharat sad kad dođem.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tenkju tenkju maj frend Nora :)
      Potrudit ću se više fotkat swatcheve na usnama, dok je recimo rumenilo meni osobno tako teško uhvatiti :/

      I ja volim te koji ne mrdaju jer volim jest...paa...ak me kuiš ne :D
      Maaa bez brige ššš nebum nikom rekla hahahahaha

      Ima da ga nema kad ti dođeš :)

      Izbriši
  3. uuuu, predivni su! imam dva i nikako da ih već jednom recenziram :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ljepsi mi je ovaj drugi, E905D, pink :) al oba su super. Odlicna im je ta linija ruzeva :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni je taj bolji u nijansi, a ovaj drugi u formulaciji :) i meni je ta linija ok, dok se one sa srebrnom ambalazom jezim.

      Izbriši
  5. Volim ovakve nijanse i najčešće ih i nosim, w'n'w nažalost nije dostupan nama u BiH, tako da i nemam priliku da ih probam. Šteta, jer svako malo bude neka slika, swatch, post, štagod sa divnim nijansama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drzim fige da i kod vas dode :) I nama je trebalo 10 svjetlosnih godina da se pojave kod nas :p

      Izbriši
  6. WNW me razočarao sa jednim sjajilom i nekako nemam želju tražiti što kod njih valja, a što ne.

    OdgovoriIzbriši
  7. Divno stoji na usnama, da da to se i meni sviđa što su im proizvodi zaštićeni! apsolutno svaki i to je bit testerića onih koji nam stoje na usluzi, a ovi ostali neka su upakirani kak spada :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je, doslovno se ukopal na usnama :D
      jelda, i meni je to jakooo dobro jer mozes testere isprobat a na polici je sve netaknuto :) Kad bi bar tak svi bili, pogotovo limited editions koje su sve uvijek prekopane fuj xd mislim na ove druge brendove hehe :)

      Izbriši
  8. Imam dva i također nikako da ih recenziram! Ovi su super! Slažem se za ambalažu koja mi je grozna, ali ok su za svoju cijenu. Sve u svemu- plus.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se svidaju i nadam se recenziji i s tvoje strane, btw. znam kak se nekas tesko natjerat na fotkanje i pisanje, al onda sam pustis da inspirejsn dode :)

      Izbriši
  9. Joooj zelim oba! Nikako da napisem recenzije svojih Wet n wild proizvoda,ali sad cu se natjerati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. moras ih skupit sveee :D pokemon haha xd. jedva cekam tvoju recenziju mell :D

      Izbriši
  10. Ovi ruževi su baš kao sličice, moraš skupiti sve. I zaista su divni i super se mažu. Imam dva, oba su crvendaći i imam samo riječi hvale. Kad smo već kod toga mogla bih si danas još koji uzeti:^O

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da hahah...ja sam rekla da cu stat na jednom, ali kao sto vidis :D
      definitivno bi mogla :p

      Izbriši
  11. Ma šta nisi i 911 stavila, on mi se čini baš baš divan i topao, baš za topla vremena! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislis na usta swatch? jer imam komplekse s usnama, vec mi je i ovo bilo prevec haha. ali potrudit cu se sad stavljati sve swatcheve i na usne :D

      Izbriši
  12. Super ti je swatch na usnama! :) Ja imam samo njihov Cherry Bomb, inače mi imaju divnih nijansi ali me isto živcira pakiranje, čemu takvo, pobogu!? :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tenks :D
      Nadam se da ti je dobar, evo meni sj ovi odlicni iako su malo suhinjavi. Ma pakiranje je malo koma :p

      Izbriši
  13. Predivne su nijanse....nažalost nisam još isprobala ruževe ali planiram jer ih svi hvale

    OdgovoriIzbriši
  14. Preporucujem ih pogotovo ako volis ovako mazive ruzeve :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)