petak, 30. svibnja 2014.

Trenutni favoriti: proljeće/ljeto 2014.


Među toliko obaveza,svejedno sam našla vremena za ovaj post jer više nisam mogla izdržati ne pišući.
Jako me veseli pisanje ovog bloga i znam da se počeo kretati u boljem smjeru pa me to još dodatno potiče u stvaranju novih postova, kao i moji vjerni čitatelji :)
Ako me nešto veseli to mi pomaže zadržati pozitivnu energiju pogotovo kada je ovakav period učenja i upisa. Ali sigurna sam jedno, a to je da će sve proći odlično. Vidite? :D
A tko uopće može cijelo vrijeme učiti, a da se malo ne opusti? Pff.
:)



Krenimo sa proizvodima za lice.
Ovaj se put tu nije našla nijedna krema za lice, iz jednostavnog razloga što me i dalje dobro služi moja voljena Neutrogena Pink grapefruit s kojom sam već dosadna jer ju svugdje hvalim. No, u skorije vrijeme mi stiže jedna nova krema čije ime neću odati jer još nisam vidjela da se u našim blogerskim krugovima piše o njoj. Pa se veselim objavljivanju recenzije obavijenom velom tajne uu hahaha.
Malo sam otišla offtopic, pa evo napokon da nešto kažem o ovim proizvodima.

Olival piling sa uljem smilja i košticama marelice:
Moj najdraži piling do sada, a vjerujte- isprobala sam ih dosta.
Najviše mi se sviđa njegova hranjivost ali i određena grubost prilikom pilingiranja koja vam neće oštetiti kožu već samo maknuti mrtve stanice kože bez ikakvih nuspojava.
Mogu vam prenjeti moje tople preporuke za ovaj odličan piling :)

Afrodita Clean Phase gel za umivanje:
Koristim je već poštenih mjesec dana, možda koji dan manje i pokazala mi se boljom čak i od Biodermine umivalice (btw. Bioderma je počela smrduckat nakon 4-5 mjeseci korištenja pa ju sada koristim za pranje kistova, vrlo čudno)
Lice me ne zateže poslije umivanja, a kožu ne mogu reći da ne isušuje, ali ju isuši minimalno (više u recenziji koja će uslijediti)
Miris je dosta intenzivan, ali ne i naporan poput Nivea mirisa, već blag i odmjeren

B-pretty češljić za obrve:
Ovo mi je već drugi jer se prvi strgao od previše pranja i padanja, ali što očekivati za 8 kuna? :D (pa sam ga onda još i izgubila)...
Opet sam ga kupila jer je savršen za češljati obrve, pogotovo ako imate :našbivšipredsjednikdržave: obrve, kao što ja imam :D
Druga strana četkica koja nije dlakava mi služi za radvajanje trepavica poslije maskare jer koju god isprobala, nijedna ne može proći bez te doze ljepljivosti u sebi.


Ovaj mjesec je bio period otkrića novih proizvoda za njegu tijela.

Zara white:
Moj najdraži parfem već mjesecima, pravi ljetni izbor :)
Već mi je pri kraju pa ću ga sljedeći mjesec morati obnoviti, dvoumim se dali da opet kupim white ili Zara Rose? Ako je netko isprobao oba neka se slobodno oglasi u komentarima!

Palmolive Pampering touch:
Naravno, uvijek sam zaobilazila Palmolive i nisam shvaćala zašto svi dižu strku oko njih. Well, do sada :)
Iako nisam ljubitelj kokosa u mirisima već više u jelu, ova tuširalica me oduševila mirisom ali i njegujućim svojstvima.
Nahrani kožu pristojno, ali to nije glavni razlog zašto ga obožavam, a obožavam ga jer miris ostaje na koži satima poslije, barem meni. Baš sam se oduševila :D

Le Petit Marseillas balzam za tijelo:
Sve već više-manje znate o ovom brandu, jer se o tome zadnjih tjedana samo i piše - a kako i nebi, kada su vizualno VRLO privlačni. Pa pogledajte divotu od dizajna teglice, mene je ta lavanda boja odma pridobila, pa sam unatoč kancerogenim naftnim derivatima koji sačinjavaju ovaj proizvod (kao i 90% ostalih krema) odlučila uložiti svoj džeparac u njega. Pametno.
Divno miriši. Poželite ga pojesti, ali ipak nemojte iz gore navedenih razloga. 
Moram priznati da mi je ovo  balzam za tijelo nakon dugo  vremena jer se imam naviku ili ne mazati uopće ili mazati s uljima :D
Ovo je obećavajuć proizvod što se tiče mirisa i učinka, ali ne i sastojaka. No unatoč ovom zadnjem našao se u mojim favoritima.

Još jedan pogled na njega <3


Balea pjena za brijanje nogu:
Dolazi liiiito. Sve je jasno. Njega nogu postaje glavna briga i to je sasvim fajn. Stvarno mi se gadi vidjeti dlakave noge ili skorene pete. Just don't. Zato, koristite ovo za brijanje nogu i iste će vam biti zahvalne a brijanje će ići brže i efikasnije, što je svima u cilju jer znam koliko se teško pokrenut svaki- svaki drugi dan na tako nešto, pogotovo mi koji koristimo britvice a ne epilatore.




GR Lakići za nokte:
Još negdje u 4.mjesecu sam se oduševila ovim mintastim, a zatim vidjela na nečijem blogu swatch baby pink nijanse, pa sam i nju morala imati :)
Postojani, gušće teksture, brzo se suše i traju do 5 dana na noktima bez 'chipanja' ilitiga guljenja.

Escada tester:
Moja draga Sjajolika mi ga je poslala u drugom paketiću koji sam od nje dobila <3 Pusa Nora!
Jako mi se sviđa ovaj slatkasti parfemčić i možda bih mogla jednom uložiti u njega. Bit ću u bedu kad potrošim ovaj tester haha :D

Natural balm 'Divji Cvit' (domaća proizvodnja - Šibenik):
Balzam za usne koji je 100% domaćeg porijekla? Oh yes :D
Kupila sam ga na sajmu koji se onako random pojavi na glavnom zagrebačkom trgu, pa uvijek bude Sapunoteka ili netko sa sličnim konceptom proizvodnje.
Balzam se sastoji od maslinovog ulja, bagremovog meda, pčelinjeg voska i eteričnog ulja lavande. I voila! To je očito recept za odličan balzam jer već dugo nisam naišla na ništa ovako prirodno za njegu usana. 
Nije testirano na životinjama i ručno je rađeno.
Proizvodi OPG Aralica, Šibenik, koji su me baš oduševili, pa sam, eto, napisala malo duži opis proizvoda :D

L'occitane krema za ruke:
Mislim da ste vidjeli moje oduševljenje njome ako me pratite na fejsu :D
Sve su pohvale na njezin račun opravdane, osim cijene. Cijena je malo viša, no krema je jednostavno božanstvena, pa im opraštam na tome :)
Više u skorašnjoj recenziji.

Rumenila Viva Brasil i Elf Peachy keen:
Oba mi je prije par dana poslala Sjajolika kojoj ovim putem još jednom zahvaljujem :)
I...oba su mi se instant svidjela jer su posebna i unikatna  u mojoj rumeno - kolekciji. Essence je krasna ciklamasto-ljubičasta boja savršena za sva godišnja doba, a Elf je pravi kralj highlightera/rumenila za ljeto - zlaćana boja koja se divno preljeva na licu pogotovo kada zasja sunce. 
Tenks Nora <3 

Manhattan debeljuca:
Iako je limited edition mislim da je možete još ponegdje naći. Nikada nisam vidjela debeljucu takve pigmentacije i općenito ruž takve kremaste formulacije, a da se opet ne razljeva izvan usana.
Must have! 

INGLOT rumenilo *32:
Sjećate se onog masovnog haračenja na Inlot trgovinu? :D E da, rezultat toga je ovo rumenilo i još jedno patliđanasto sjenilo. Što reći za Inglot rumenila? Jednostavno ih treba pohvaliti. 
Drže veoma dugo na licu i nisu PREpigmentirana. Odličan +omjer cijene i kvalitete.

Manhattan volcano precise:
Da, to je ta maskara koja me od one dvije ( ova i rocket by maybelline) oduševila. Daje izuzetan volumen i ne preslikava se. Ulovila sam ju na odličnoj akciji, ali podrobnije informacije u nekoj od recenzija :D


I that's it amigosi! Nadam se da vam se svidio post! 
Koji su vaši trenutni favoriti? Podjelite svoje dojmove samnom :)

Pusekić,
Ivana.
:)


 

Broj komentara: 16:

  1. Dijelimo neke favorite, o da! Ovu Manhattan debeljucu baš danas imam na usnama. :) Volim i Palmolive gel od kokosa, L'Occitane kremu za ruke (najbolja!), Golden Rose lakiće, ove obične ali i teksturce, šljokičavce itd. A želim isprobati što više toga iz ove nove Afrodita linije. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da onda znaš o čemu pričam kad kažem da je ta debeljuca the best :D
      Nadam se da češ još puno toga isprobati i pisati nam o tome :)

      Izbriši
  2. Lakovi su divni! Escadu kupi što prije, jer su inače LE, ja nikada neću prežaliti Taj Suset :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobro da si rekla, sad se moram požuriti s odlukom haha :D
      Ovaj se zove 'Born in Paradise' - zaboravila sam napisati, a mogu misliti da je i Sunset dobar :)

      Izbriši
  3. I sama volim Olival piling za lice i Plamolive kokos gel za tuširanje <3 i L'occitane kremu za ruke :D
    Voljela bih isprobati Afroditin gel za umivanje :) Balea pjenu za brijanje :D
    Sviđaju mi se jako GR lakići, te Inglot rumenilo <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači definitivno su dobri :)

      Skupi ih sve, isprobaj ih sveee :D
      Gel ti preporučam ako imaš malo masniju kožu i voliš mirišljave umivalice, i pjenu jer je jeftina i ooodličnaa a brijanje je s njom čak i zabavno jer vidiš što obriješ pa nemoraš ići dvaput :)

      Izbriši
  4. Ok, treba i iskomentirati ovoliko primamljivih proizvoda:) Za Olival piling si me baš zainteresirala. Le Petit M mi izgleda divno,a GR lakove definitivno moram probati. Loccitane kremicu volim dok bi ti dekorativu svu ukrala:^O Baš sam skromna :|

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neka neka, sam ti njega isprobaj, mislim da bi se trebala oduševiti :) Dosta je masnjikav za razliku od nekih običnij pilinga tipa Balea itd. Ovo je definitvno prirodnije, a Le Petit Marseillas je sastav grozan kao i kod svih krema ali tko nema beauty grijeh?
      Držim fige da sve isprobaš :D
      Ma, ja rado dijelim, nema problema hehe :D

      Izbriši
  5. Olival piling je zaista odličan, puno ga volim :) Sad si me baš zainteresirala za Zarin parfem, koliko dođe?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja :D i onu masku za lice iz te linije :)
      30 ml dode 59 kn a 50 ml 79 kn...steta sto nisu imali od 50ml kad sam kupovala vec ovaj od 30ml, ali i on dugo traje. definitivno opet ulazem u njihove parfeme

      Izbriši
    2. Moram si nabaviti i tu masku :D Thx :)

      Izbriši
  6. Afroditing gel za umivanje mi je skroz dobar. Mislim, nije neko čudo neviđeno ali je blaga umivalica skroz dobra za mješovitu kožu, češće korištenje i uklanjanje viška sebuma i manjih nečistoća.
    Olivalov piling nikako da kupim, ali budem, trenutno ih imam previše. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina što kažeš za Afroditu. Nisam se nadala da je tako dobra, a čak me i miris uspio zadovoljiti (što se ne događa često) :)
      A za piling samo preporuke imam, pogotovo ako želiš da je srednje jačine

      :D

      Izbriši
  7. Manhattan debeljucu nisam uspjela ulovit :(

    Što se tiče parfema, prijateljica ga je dobila za rođendan, i DA, moram ga imati, savršen je *-*

    I ovaj Olival piling me zaintrigirao, morat ću ga isprobati.

    A što se tiče tajanstvene kreme, mene si zainteresirala ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da bi tu debeljucu mogli uvesti u stalan postav, I wish :)

      hehhehe, ma kremu ću možda odgoditi za jesen jer mi je sad malo too much za ljeto a i mirs je malo weird, no isprobala sam njene testere pa ću možda na fejsu o njoj popričati ako je ne kupim u full size-u. :)

      Nadam se da će ti parfem i piling (ukoliko ih kupiš) odgovarati :)

      Izbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)