nedjelja, 29. lipnja 2014.

ARTDECO rumenila *27 i *65

Moji vjerni fejsbuk pratioci mogli su primjetiti da sam imala 'makeup-swap' sa blogericom Sjajolikom, a kao rezultat te razmjene došla su (međuostalim lijepim stvarima) i ova rumenila.
Možete samo zamisliti moj izraz lica kada sam vidjela da sam dobila DVA artdeco rumenila. DVA. ARTDECO. RUMENILA.WOW. MUCH WOW. Tako su mi nekako isprva misli išle :D
Hvala Sjajofrende još jednom :)

Ukratko ću napisati nešto o njima zato jer će ovaj post biti zatrpan slikama krasnih i pigmentiranih rumenila.
Što se tiče spomenute pigmentiranosti, odmah mogu reći da je 65.-ica više pigmentirana i pod prstima ima tako glatki i puterasti osjećaj da je to nešto divno. Takvu teksturu nema nijedno rumenilo u mojoj, sad već i pozamašnoj kolekciji rumenila.
Boju bih opisala kao neodlučno crvenu sa primjesom nijanse poznatog 'Sleekovog Flaminga'.
Stvarno ga trebate JAKO malo jer je sa njim lako pretjerati i definitivno nije jedno od onih rumenila koje možete staviti 'on the go'.

Nijansa 27 je pak manje pigmentiranija i prigodnija za one djevojke, a možda i muškarce, koji žele nešto suptilnije i smirenije. Vjerojatno nebi sama kupila ovu nijansu jer bi si pomislila kako je pre patliđanasto-smeđo-siva, a zapravo je samo patliđanasta sa 'hintom' ružičaste. Baš je pravo osvježenje. Nije toliko pigmentiran kao prethodna nijansa, ali je zato pogodan za one dane kad vam se žuri pa nemate 10 minuta za aplikaciju rumenila.

Sa stražnje strane nalaze se magneti koji predviđaju stavljanje rumenila u artdeco magnetne palete. Dok si paletu ne nabavim, oni  će biti zakeljeni ili jedno za drugog ili na mojem ljubljenom stalku za kolače na kojem sad držim kozmetiku. :D

Pakiranja su totalno 'vulgaris' , a zapravo me ta jednostavnost i oduševljava. Svako rumenilo ima 5 grama i praktički je nepotrošivo. Cijena pojedinačnog rumenila je oko 66-67 kn i svakako se isplati. :)


P.S. nijansa 27 je malo više izruljena nego 65 na kojoj se tragovi korištenja slabo vide.  Nisam se mogla strpiti da ih očuvam netaknute do fotkanja, ali sam na djelovima uspjela sačuvati netaknuto...uostalom vidjet ćete. :D
Ostavljam vas slikama i swatchevima.


Na dnevnom svjetlu u sobi:


Vani na suncu:









Swatchevi (vani - u hladu i na suncu):




Voila!

Kako vam se sviđaju? Imate li i vi jedan primjerak ovih rumenila? :)
Pišiteee!

Pusek,
Ivana.
:)

22 komentara:

  1. trebaju mi oba!
    ok, možda mi 65 ne treba jer imam MACov Frankly Scarlet koji je nepotrošiv, ali je predivna 65-ica i bilo bi ju lijepo imati u kolekciji :)
    divna su oba rumenila :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasne su mi obje nijanse, ali 27ica je baš nekako posebna, premda bi se sama prije odlučila za 65 :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se :) Ja bi prije rekla da je 27ica sjenilo, ali fenomenalna je i na obrazima :)

      Izbriši
  3. OOOOk ne znam koje mi je ljepše :D ja nemam nijedno artdeco rumenilo ili barem ne pamtim da ih imam :D mislim da je vrijeme da se to promijeni! trk u muller ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oooo Mell, ispravi tu nepravdu :D
      Zaslužuju novi život u tvojoj kolekciji :)

      Izbriši
  4. Slike su oooodlične, kako ti samo fino ispadnu! Nemam nijedno rumenilo od njih, a na sve strane čujem da su predobra..Najviše mi se sviđa (čak!) patliđanasta, ali da ju ti nisi swatchala, ne bih ju ni pogledala na polici xD Crvena je na par fotki čak i pinky, baš kao Flamingo, dobro kažeš. U neko povoljnije vrijeme def nabavljam koje Art Deco rumenilo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :D Netko me pohvalio za slike yesss... Tako sam se i ja osjećala za tu 27icu...baš je nekako boja sjenila više, ali na licu potpuno drugi dojam :)
      Kaže Sjajolika da mi je ove kupila na Kameji...tamo su po 33 kn...imaš i ovu Flamingastu nijansu na sljedećem linku: http://www.kameja.hr/proizvodi/color-mania/
      :)

      Izbriši
  5. nemam niti jedno Artdeco rumenilo, stalno ih gledam i lijepi su mi :D
    ovaj 27 je stvarno predivan/poseban :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E baš to, poseban je bojom kada ga vidiš ovako u ambalaži, ali na licu je čist normalan :D

      Izbriši
  6. Boje su prekrasne, mada sam ja više za malo decentnije, breskvaste nijanse :D Inače koristim Artdeco rumenila i slažem se sa svim napisanim. Zaista su nešto posebno :)
    Btw slike su fenomenalne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na pohvali za slike, puno mi to znači :)
      Jesu, drago mi je i da se tebi sviđaju njihova rumenila :)

      Izbriši
  7. Nijansa 65 je definitivno too much za mene, iako je divna. Previše je pigmentirano, a na mojoj Snjeguljica puti se lako pretjera. :D Nijansa 27 mi je baš krasna. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Takva je put meni po zimi tako da te definitivno kužim :)

      Izbriši
  8. Nijansa 27 je bas predivna, a 65 je prepigmentirana i bilo bi mi neugodno tako hodati po gradu :D
    Nemam jos ni jedno artdeco rumenilo, alo to ce se uskoro promijeniti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Držim fige da nađeš neko njihovo rumenilo koje ti odgovara :)

      Izbriši
  9. Danas vec moram narucit 65icu,apsolutno velicanstveno rumenilo!

    OdgovoriIzbriši
  10. a niko sretniji od mene kad ti se tako dopadaju :)
    ja baš nekako volim artdeco, i ambalažom i kvalitetom proizvoda. Sjenila su im genijalna, a evo sam nekidan šogoru kamuflirala masnicu na oku (trosnuo u podrum) i držalo mu je cijelu noć (oženio se čovjek). Ljudi su mislili da mu je zaraslo LOL BTW, sljedeći put dobiš neki ruž, eto ti spojler :D
    A ja podhitno moram sebi naručit neka rumenila!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je dopadaju mi se, pogodila si srićo ae!
      E sjenila još nemam, ali sad sam našla dobru bazu za sjenila (color tatoo pink gold) za moje masne kapke pa cem i to probati. WOWZ frende pa ti si freelance mejkap artista za posebne prigode. Bome ovo me iznenadilo. Sad ću i tu kamuflažu morat kupit :P
      OH NOEZ SPOJLAAA! :D

      Izbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)