četvrtak, 7. kolovoza 2014.

KiKo glow touch 'lips&cheeks' kremasto rumenilo


Često sam znala gledati postove drugih blogerica u kojima čitateljstvu predstavljaju razne Kiko proizvode, koji su naravno, još uvijek nedostupni u našoj zemlji. No, možete ih naručiti preko njihove službene stranice i požaliti zbog visoke poštarine, ili se pak udružiti s nekim pa podjeliti troškove (WINK, Sjajolika.) :D
Ali, ja sam imala svog 'dilera'...
Prije kojih mjesec dana ukazala mi se prilika da i ja dobijem poneki primjerak kozmetike spomenutog brenda. Draga Saša sa Lil'Mee's lil'bloga je bila u Berlinu pa sam ju zamolila da mi donese ovo kremasto rumenilo. Svidio mi se dizajn kutijice i nijansa rumenila (na internetu se većina kozmetike čini super), pa sam tako na blef rekla svojoj kolegici: da, kupi, to je to!

But, meh...
Osim simpatične i jako kul ambalaže, te povoljne cijene od samo 3 eura, ovaj mi se proizvod nažalost nije svidio, koliko god ja pokušala izvući najbolje iz njega.
U moru dekorativnih proizvoda koji su mi se svidjeli, jedan mora kad-tad podbaciti.




Ovo je inače balzam za usne i kremasto rumenilo u jednom. Inače ne volim kremasta rumenila jer se puno brže kvare od onih u prahu i ljepljiva su na obrazima, a aplikacija je daleko 'bolnija' i dugotrajnija što meni ne paše jer se uvijek negdi žurim.
Prvo sam ga isprobala na usnama - uuuuuuups ili tiga 'OH NO YA DIDN'T '! Stvarno je grozno. Boja je neka ala baby roza ali tekstura je loša i masna, pa na usnama to izgleda kao ono sjajilo iz kofera za šminkati barbike. U tu svrhu je,barem meni, neupotrebljivo.

Na obrazima pak izgleda puno bolje, no zamjeram mu pretjeranu ljepljivost i masnoću. Sklizne mi s lica u toku sat vremena i još se sva zamrljam s njim jer se imam naviku podbočiti s rukom (pec-pec), a pigmentacija nije bogzna što. Iskreno, neznam kad ću ga više nositi...možda probam u kasnu jesen kad malo zahladi pa će valjda biti bolji.
Još mu želim dati šansu da se popravi, pa ćemo vidjeti... ali zasada je pomisao na njega još uvijek u obliku tužnog smajlića. I razočaranog.

Dobro da sam slikala netaknut proizvod jer da ga vidite sada, nebi više bio tako vizualno privlačan. Tu vidimo kako je površina zaglađena, netaknuta. A kad ga počnete koristiti (kistom,razumijemo se) on kao da se počne kvariti i topiti. Eto, stvarno mi kremasta rumenila nisu prirasla srcu. Već sam bacila jedno takvo jer se brzo pokvarilo, a čini mi se da će se to desiti i sa ovim, sudeći po tome kako sada izgleda.

Svejedno se tješim spomenutom lijepom teglicom koju ću jednom upotrijebiti za nešto korisnije. Ne gubim nadu u KiKo proizvode jer stvarno ima nekih na koje 'otkidam' i čine mi se dobri, ali sam očito iz prve naletila na nešto ne tako oduševljavajuće.
Ja sam stvarno ,kako bi se reklo - 'blush entuzijast' što se i može izčitati iz naziva ovog bloga, ali lagala bi kad bi rekla da volim baš sva rumenila. 






swatch :


Kakva vi iskustva imate s kremastim rumenilima i volite li ih uopće?



Pusekić,
Ivana.
:)

Broj komentara: 18:

  1. Šteta..boja je baš nekako lijepa :) Volim kremasta rumenila i imam ih nekoliko, ali da, s njima se treba oprezno raditi. Ako želiš kvalitetno kremasto rumenilo, preporučujem ti NYX-ova ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A je, slatko je skroz i baš mi je žaaaaaaajooooo kaj mi nije dobar. Za nyx-ova sam čula da su mrak, tenks na podsjetniku :D

      Izbriši
  2. Baš šteta što je tako loše jer nijansa je stvarno krasna. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nijansa je zapravo već puno puta viđena kod mene u kolekciji, ali da je lijepa - je. :D Baš sam trebala neko u prahu uzeti!

      Izbriši
  3. Stvarno šteta, ambalaža je krasna a i baš izgleda primamljivo tako na prvi pogled. Mene opasno mame Stila convertible colors koja su na istu foru - rumenilo i ruž/sjajilo u jednom, ali je njihova pigmentacija ajme :D I da, meni je Makeup revolution tekuće rumenilo stvarno otriće, odlično je pigmentirano i dugotrajno, a i cjenovno pristupačno ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jelda, i meni je ambalaža baš super, nekog orijentalnog štiha :D
      E sad, Stila i KiKo...mislim da bi Stila mogla biti kvalitetnija (možda), a pigmentaciju sam vidjela da je wow.
      Vidiš...tekuća rumenila još nikad nisam isprobala pa si me sad zainteresirala. Prosurfat ću malo za to MUR rumenilo, možda mi se svidi, a i što više isprobam proizvoda čak i ako su loši...barem budem znala što ne uzimati više. :)

      Izbriši
  4. Nezgodno je kada se rumenilo pretvori u puterast pekmez :D.
    Kremasta rumenila nisam volela do skora. Mislila sam da ih ne umem koristiti, pa onda da nisu za moj tip kože. Na kraju sam otkrila da sam prosto imala ona jako lošeg kvaliteta. I tako, moj je neki zaključak, da kremasta rumenila prosto moraju biti top kvaliteta. U protivnom amateri poput mene teško mogu izvući išta iz proizvoda :D.

    Ovo prelepo izgleda, boja je divna. Baš šteta.
    Lepa recenzija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bome je nezgodno, i odbojno. E baš kada si spomenula kvalitetu, odmah sam pomislila na Illamasquina kremasta rumenila koja slove za jedna od kvalitetnijih. Mislim da kad bi kupovala takva rumenila - kremasta a skupa, da definitivno nebi išla na blef kao s ovim, ponajviše zbog cijene. Spomenuti brend je poskupio rumenila sa 180 kn na 210, ako se ne varam. Grozota.

      Hvala :D

      Izbriši
  5. Imam ga u nijansi Margerita i eno stoji i skuplja prašinu :D
    Iako je krasna boja, nu+isamja za to.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači nisam jedina :)
      Možda nađemo neka kvalitetnija koja nam promjene dojam o kremastim rumenilima općenito.

      Izbriši
  6. Šteta što ne valja, i meni je pakiranje preslatko! Ah, bilo bi bolje kad bismo sve mogle uživo vidjeti i ispipkati testere ali šta ćeš kad je nedostupno, kao i toliko ostalih zanimljivih brandova... :)
    (ps. dodala si mi pokoje L, znak da ih definitivno imam previše u imenu bloga :)))) )

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeee, divno je... i kad si mi ga donjela bila sam tako sretna jer je izgledalo obečavajuće.
      Ma znam, da barem možemo isprobati testere preko neta, nekako? Možda za kojih 100 godina i to bude moguće :D
      Tebi još jednom hvala što si se potrudila i donjela mi sve one stvari iz Berlina (p2 krema za kutikule i onaj lak po tvom izboru su SUPER! :) )
      Jooooj...sori fakat, nikad nisam zapravo sigurna kako se piše...evo idem sad ispraviti :D

      Izbriši
    2. A kad sam ga iskomplicirala s imenom... :D
      p2 kremice za kutikule su krasne, obje <3 mislim da će mi to sad biti redovna kupnja kad se nađem u Njemačkoj :))

      Izbriši
    3. Ma nisi, lako ja ispravim :D
      p2 kao brend mi se jako sviđa, da dođe kod nas bio bi još i bolji :)

      Izbriši
  7. A baš izgleda divno na ruci :( šteta što nije baš najbolji blushic. Nemam kremastih rumenila i mislim da neću ni kupovati,nekako me ne privlače.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da i ja neću neko vrijeme investirati u kremasta, u prahu su zakon :D

      Izbriši
  8. Koooooja šteta, pakiranje je aaaaadorable!!! Mogu misliti razočaranje, stiglo iz dalekog Berlina i onda podbacilo. Ma nema veze, kao što si rekla u moru proizvoda koji mora biti i za koš, iako kutijica sigurno neće tamo završiti :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. JELDA! Vidiš kako ti mene kužiš, od riječi do riječi si pogodila :D
      Već sam skupila staža u tim 'ovo je za koš, odmah!' proizvodima, al ovo je baš šteta, lijepa orijentalna kutijica i teglica i onda OVO nutra, oh whyyyy? Ma iskoristit ću ju za špangice ili nešto :D

      Izbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)