nedjelja, 14. rujna 2014.

Flormar sjenila

O Flormaru nisam imala definirano nikakvo mišljenje, jer nisam imala prilike niti isprobati proizvode po kojim bi prosudila vrijedi li investirati uopće u taj turski brend.

Čak se otvorio i Flormar dućan u Avenue mallu u Zagrebu koji me nije ni najmanje privukao. Naravno, sve do nedavnog sniženja od čak 50% ( teško žabu u vodu natjerat)!
I tako sam ja 'slučajno' posjetila i uzela 'neka tamo dva random sjenila'. KHM, ova sjenila su sve samo ne 'NEKA TAMO'. Mogu opasno konkurirati 10 puta skupljim sjenilima (npr. Pupa pečenim sjenilima koja su mrak!). Pigmentiranost je jednostavno očaravajuća za cijenu od 9,50 kn na popustu (inače 19 kn). Iako ambalaža mono sjenila nije  bogzna kakve kvalitete, za zagrižene ljubitelje sjenila i kozmetike općenito, uvijek ostaje opcija 'depotiranja' u neke kupovne palete (tipa Z-pallete).

Slični su Catrice velvet-matt sjenilima, osim što nisu baš velvet finiša (ove nijanse koje ću vam pokazati). Po intenzitetu boje definitivno stoje njima uz bok. Preko Pink gold nijanse (color tatoo) drže odlično, jako se malo uvlače u pregibe kapaka i jednostavno su woooowz! Sad mi je malo žao što nisam ovaj post napisala ranije jer pogodnost od čak upola smanjene cijene traje samo do sutra. Ali eto, nije ni realna cijena loša, pa definitivno ako ste u prolazu Novim Zagrebom svratite pogledati što se tamo zbiva (*ovo nije plaćeni osvrt* lol).

Excuse e moa što slikam isprobane proizvode, ali nekako više nemam namjeru slikati samo netaknute primjerke (ali kada se zalomi vidjet ćete :D). Još uvijek se kozmetici veselim kao malo dijete, pa kad kupim nešto, ne mogu i neželim čekati sljedeći sunčani dan da ih poslikam. Šminkoljupci će razumjeti :)

    M04 (matt mono sjenilo) - pigmentirana, postojana, nježna, matt nijansa.


Slova na kutijici se jedino malo izližu ali to sam i očekivala, pa 'bed' nije preveliki :D


Matt mono sjenilo (br. 21) - pigmentirana, prodorna, bakrena metalik nijansa (nije baš mat, kao što se da uočiti sa slika)



E da, unutra dobijete malo ogledalce koje se prostire na 1/3 poklopca. Seems handy.

Swatchevi:

Na suncu - dva nanosa boje (bez krvničkog stiskanja) , bez baze. Pa vi recite da nisu dobra :D




U hladu (unutrašnji prostor)



Jeste li isprobali štogod iz Flormarove ponude?


Pusek,
Ivana.
:)

Broj komentara: 26:

  1. Nisam, nisu mi usput pa eto :) Ali ovo je divno! Oba odlično izgledaju, ali ova ljubičasta posebno, jaaako mi se sviđa!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni meni više nisu blizu, ošla na vakultet maltene u centar grada (so fancy) :D
      Ljubičasta me baš podsjetila na tebe jer uvijek radiš odlične lookove sa ludim bojama, pa uopće ne sumnjam da bi ti i ova pristajala :)

      Izbriši
    2. Znači nema mi druge nego do Avenue Malla :)) Usput, i ja sam odustala od nediranja proizvoda prije fotkanja, pa tko bi to dočekao. Za ruževe i neke kremaste proizvode možda se još i strpim, ali na sjenilima se to uopće ne vidi!

      Izbriši
    3. Očito :D
      Ma znaaam, nema stvarno smisla. Dobro kažeš, nevidi se baš na sjenilima, jedino potezi prstom ili kistom (ali, whatever). A kremasti proizvodi ajde još, dobro da nisam slikala onaj fijasko od Kiko rumenila kad sam ga počela koristiti :)
      Ali za ovo ostalo....piiiih!

      Izbriši
  2. Odlična je ova bakrena, a sviđa mi se i pakiranje. Podsjeća me na na naslage pijeska uz more :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A jeee, malo bacaaa! Meni zgleda ko školjkica :D

      Izbriši
  3. joj sto volim te njihove popuste :) prošli tjedan kupila 3 laka 2+1 gratis, olovku za usne, kremu za ruke za 50 % a na ruž sam iskoristila ono ''staro za novo'' 30 % , mislim da ta akcija još uvijek traje al nisam 100% sigurna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dobro dođu, 50% nije mala stvar :D Oooo bome si dobre stvari pazarila, svaka čast!
      A ovo za ruževe nisam znala, hvala na informejšn :)

      Izbriši
    2. ma nije samo na ruževe, nego na cijelokupni asortiman, doneseš nesto staro od kozmetike (ne mora biti flormar) sta vise ne koristiš, ili je staro i dobijes 30% na bilo koji odabrani artikl ;))

      Izbriši
    3. hvala ti Anamarija na informaciji, dobro je saznati ovakve stvari jer inače nisam imala pojma :D

      Izbriši
    4. ma nema na cemu ;) znam ja vrlo dobro što popust znaci za make-upholičarke :P

      Izbriši
    5. pogotovo ako je više od nekih 20% i ide prema 50 :D

      Izbriši
  4. Uuuu što je lijepa ova bakrenaaa :D Imam nekoliko Flormar sjenila i baš sam zadovoljna, a kad zadovoljstvo dođe s povoljnom cijenom - ljepota od života :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jes :D hahahhaha nasmijah me sada, dobro zboriš :)

      Izbriši
  5. Imam dva nudasta sjenila u istom pakiranju kao ovo ljubičasto, super su za tu cijenu! A ovo bakreno mi diiiivno izgleda, i nijansa i pakiranje i sve! Sram me bilo, nisam još bila u njihovom dućanu u AM, morat ću to promijeniti. :) A ti ako sad pohađaš faks u centru javi se za kavicu koji put! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu, baš su me oduševila :D Ma taj AM je na kraju grada, iako je dobra fora sjest kod hnk na 14 pa te odpela skroz do tam :D
      Aaa može! Definitivno sam za kafenisanje :D Možeee,još smo se mi dogovarale krajem 6.mjeseca ( i govorile kak mi je ovo najdulje ljeto u životu praktički, a sad je na izmaku, za 2 tjedna mi faks e!) kak ćemo ić na neku kavu ovo ljeto, ali za to nikad nije prekasno, a i sad smo si blizu ak si ti oko Frankopanske?
      Javim se definitivno :)))

      Izbriši
    2. Nisam ti u Frankopanskoj, sad radim doma, ali ono, doma sam u Ilici pa sam opet blizu! :D Javi kad ćeš moć pa se vidimo! :)
      I da, kupila sam danas jednog tamnosmeđeg Flormar ljepotana za 9 i po kuna, još su na sniženju u AM, aaaaa kako je divna nijansa <3

      Izbriši
    3. Ahaaa! Pa čovječe ti si iz centra :D Može, javim se na fejs svakako! Meni faks počne 29.9 pa ćemo nešto iskombinirati, valjda neće baš odma nagomilat preveč stvari za učit *tješimse* :D
      Aaaaa znači ovaj post je imao i koristi :P Super, baš mi je drago :)))

      Izbriši
  6. Super swatchevi i divne boje :-)
    Volim tvoj blog, super si!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači dobro sam izabrala :D Hvala ti na pohvali, puno mi znači :)

      btw. išla sam malo čekirati tvoj blog ali ne mogu komentirati zbog vizualne provjere (to ako želiš možeš maknuti) koje imaš u komentarima a ja je nevidim pročitati, pa ću ovdje kopirati komentar koji sam ti htjela ostaviti na new in post:

      ''Jaaaaaaaako lijepi new in :) Od pogleda na Lush stvari zaboli me glava od divote :D Baš sad koristim cupcake masku za lice, a probala sam i tea tree water tonik koji je odličan za masnu kožu...a bome i herbalism, evo baš ga nedavno dokrajčih, vrlo neagresivan piling koji kožu ostavlja čistom!
      A MAC i KiKo neću ni komentirati, već i vrapci na grani znaju što sve blogerice misle o njima :D

      p.s. tek sada vidim da si počela pisati blog u rujnu, pa evo da ti zaželim dobrodošlicu :) Keep up the good work i čitamo se! ''

      Izbriši
    2. Jesi li dostupna na kontakt koji si ostavila jer nisam sigurna na što misliš kad kažeš vizualna provjera?

      Lush je stvarno predobar, niti jedan proizvod me dosad nije razočarao, a Cupcake je definitivno u top 3 Lush proizvoda :-D

      Hvala ti na dobrodošlici :-)

      Izbriši
    3. Jep, dostupna sam na tom mejlu :) Vizualna provjera se može isključiti (to je tipa da kad komentiraš ti se prije nego objaviš komentar pokaže sličica sa koje prepišeš brojeve ili slova, a je je ne vidim)

      Izbriši
  7. Najbolja nudasta sjenila su mi od Flormara. Ona neonska mi nisu baš sjela, iskreno su me malo razočarala, pogotovo otkad sam ponosni vlasnik MUR color chaos palete, ali ove "regularne" boje su ludilo. Tražim po netu neku kinesku verziju z palete da ih depotiram jer mi ide na živce prtljanje s mono sjenilima (ulijenila sam se), pa da si napravim custom-flormar-palette <3 Fotke i swočevi čuče u folderu i čekaju bolje dane!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mislila sam si da budu neonci lošiji al nisam htjela zacoprat :p Jedva čekam viđet tu kastom mejd paletu bi Sjajolika <3

      Izbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)