subota, 6. rujna 2014.

NATURA SIBERICA: Sophora japonica day cream


Odlučila sam ovaj tmuran i kišan dan razvedriti postom. Zapravo, ova točkasta podloga me potakla na pisanje, da se mrdnem iz ranojesenskog sivila i natipkam nešto suvislo.
Vrijeme je idealno za relaksiranje, čaj, kaficu i pisanje postova. Doduše, svjetlo uopće nije povoljno za fotkanje, ali ja sam lukavo slike za post napravila u toku polusunčanih dana (hihihi).

Natura Siberica kremu dobila sam od, već dobro poznate i puno spominjane - blogerice Sjajolike.
Ponudila se žena da mi pošalje kreme koje ne stigne koristiti, pa da si ja izaberem koju želim (među još par ostalih stvari). Reko, mere...prodano! I tako je izbor pao na ovu bejbi-look-a-like kremicu za lice.
Hvala još jednom <3



DakleM.
Ovo je krema namjenjena masnoj i mješovitoj koži, a u sebi sadrži čak i SPF (Sun protection factor) 15, što je svakako plus. Nisam jedna od onih koje sa strahopoštovanjem stavljaju SPF na kožu pod 'mast hev', pa ovo dobro dođe. Iskreno, još mi se nije iskristaliziralo što mislim o stavljaju zaštitnog faktora na lice tokom cijele godine, o tome neki drugi put.
Teksturu bih opisala kao laganu i nemasnu, a od svojstva bih izdvojila brzo upijanje i DOVOLJNU razinu hidratacije za dan. Da, ovo je primjerena dnevna krema za mješovitu kožu.
Moja koža je hirovita, čas masna, čas jako suha. Ova krema  ju doslovno oživi u roku od pola sata, nije ljepljiva i puder odlično sjeda na nju.
Zasada stvarno nemam nikakve zamjerke. Nije komedogena (Jes!!) i divnog je mirisa. Miris me podsjeća na baby kreme za guzu, dok u gornjim notama osjetim dašak kreme za sunčanje i laganog ljetnog povjetarca.
Osvježavajuće.



Ambalaža je mom oku privlačna. Lagana svjetloplava boja sa pristojno izabranim i nenametljivim, uklapajućim fontom. Značka u gornjem desnom uglu me podsjeća na Pirate s Kariba. A kad smo već kod asocijacija i krivo protumačenih riječi/slika...umjesto 'cosmetics of wild HERBS' pročitala sam 'herpes', well,to bi bilo zanimljivo...

(...)

Pumpica je jedna od onih 'ajme, prečeram sa kremom, nu, guraj to natrag'. Vrlo je labava pa puno kreme izleti vanka, no kad znate za taj problemčić lako se obuzdate pa shvatite da vam je za cijelo lice dosta pola stiska pumpice.




 Sastojke ostavljam vama na proučavanje.

Kupiti je možete u Bio&Bio trgovinama po cijeni od oko 60 kn za 50 ml. Cijena me iznenadila jer je kvaliteta ove kreme odlična, pa sam mislila da su nabili i cijenu, ali nisu!
Klikom na ovaj link je također možete kupiti (ako više ljubite internet kupovinu). Zaboravih spomenuti rok trajanja koji iznosi 12 mjeseci od otvaranja.

Imate li iskustva sa Naturom Sibericom i nekim proizvodima iz njihove linije? Možda neke preporuke? Pišite!

Pusek,
Ivana.
:)


Broj komentara: 8:

  1. Isprobala sam pjenu i kremu za vrat te gel za tuširanje i sve je bilo sasvim solidne kvalitete.

    OdgovoriIzbriši
  2. Od njih sam samo isprobala onu vitaminsku formulu za kosu i tijelo. Okej je al niš spešl. Obožavam kreme baby mirisa pa ju možda i isprobam. Nadam se da imaju testere,barem u dućanu ako ne za ponijeti. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za ovo još nisam čula, baš ću prosurfat...I ja volim takve nježne mirise :)
      Nadam se da budeš našla testere :)

      Izbriši
  3. Imala sam serum i on mi je bio totalni FAIL :D, ali me njihov piling oduševio. Mogla bih isprobati i ovu kremicu, čini se sasvim OK :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Auf, mislim da ću serum zaobići, dok bi na piling mogla bacit oko :D

      Izbriši
  4. Ja sva sretna da ti paše. I sori što ovako kasno komentarišem, u ludilu sam <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidim da ti traje DKKI pa je opravdano, jelte :D
      Odlična krema, svaki dan je ispod pudera <3

      Izbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)