nedjelja, 16. studenoga 2014.

Koje proizvode sam voljela ovog tjedna? #2


Proizvodi na slici su nešto bez čega ne želim reći da ne mogu, ali zeznuto je kad ostanem bez njih, pa ih nastojim uvijek imati pri ruci.

Syoss suhi šampon sam kupila posve slučajno. Lol, jk... Dakle, u jednoj našoj poznatoj velikoj prodavaonici sam investirala u slušalice za slušat glazbu na mobitelu (*intelligent sentence alert*). Jedna slušalica je otkazala poslušnost nakon punih dan i pol :D Kako sam ja alergična na takve poluproizvode koji se prodaju pod nešto što valja, odlučila sam ja njih vratiti. Da se razumijemo, njihova vrijednost je bila 30 kn...but bitch please, da mi krepaš nakon 36 sati korištenja - I do not think so. Znate što sam kupila u protuvrijednosti slušalica? Ovaj suhi šampon i Kinder Bueno. Svakako bolje od lousy slušalica, koje su doduše bile ful simpa, i roze (zato sam ih i uzela).
Dakle, ovaj šampon je spas za kosu koja je kategorije '2. dan' :D Meni se kosa dan nakon pranja zamasti, a kako ju ne mislim nositi takvu raspuštenu, a bome niti prat svaki dan, vežem ju u rep. No, da rep ne bude jadan i pokisao, nego prividno lepršav i voluminozan, pomaže mi Syoss. U rangu je sa Batistom ali drugačije smrdi/miriše. Po nečem vrlo VRLO citrusnom i zagušujućem. Zato ga špricam u kupaoni i uz otvoren prozor, pa nema frke.


Manhattan volcano precise maskara je otkriće! Daje prekrasan volumen trepavicama i fino ih razdvoji i ne sljepljuje. Usudila bih se reći da mi uz nju niti netreba uvijač za trepavice, što znači jedan korak manje kod spremanja u 6 ujutro, što je svakako plusić, jel :)
Četkica je gumena, oni pipci su ful dobro napravljeni, a maskara nije prevodenasta i neće slijepiti trepavice. Big, biiig like!


Konac za zube je jedan od boljih izuma. Nakon pranja zubi je (barem što se mene tiče) uvijek poželjno otkeljit ostatke između zubiju koje četkica ne dohvati. Bez ovog 'koraka' pranje zubi je nekako nedovršeno, a zubi nisu toliko čisti da zadovolje moje uvjete čistoće :D Ovaj dm-ovski konac je ok debljine, ide među zube i čisti što treba čistiti, ima ga puno i jeftin je. Voila :)


Pišite mi svoje favorite! :)

Pusek,
Ivana.
:)

Broj komentara: 8:

  1. I ja rado koristim syoss suvi sampon i vise sam nego zadovoljna,ima prijatan miris ,daje kosi volumena o obozavam ga :)

    OdgovoriIzbriši
  2. joj ovaj Syoss mi je strašno smrdio :D
    ali je bolja vrijednost od neipsravnih slušalica :))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je miris zagušujuć ali efekt je dobar pa malo pretrpim. Što se tog tiče, meni je i Batiste bio onako, na rubu izdržljivosti :D
      Definitivno bolja vrijednost hahaha

      Izbriši
  3. I ja koristim taj zubni konac i odličan mi je :D Baš si me nasmijala pričom o slušalicama :D I ok je što si ih vratila i što si se počastila nečim drugim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma čisti ko velik :)
      Hahaha ajde neka sam te nasmijala :D

      Izbriši
  4. Također koristim Syoss suhi šampon, samo je kod mene plavi (za volumen), odličan je.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)