nedjelja, 8. ožujka 2015.

Cien ruž za usne - 31 Bordeaux (Lidl kozmetika)


Kada pomislite na Lidl, zasigurno vam prvo na pamet padne recimo špek, krafnice, slatkiši ili pak tematski tjedni? Već su nam pomalo i isprani mozgovi od tih silnih akcijskih ponuda, ali kada se između svega nabrojanog pojavi i reklama za Cien kozmetiku - moje srce kaže Liiiiidl!


Pitala sam se što očekivati od ruža za 13,99 kn?
Postojanost sam odmah prekrižila jer sam se u tog kategoriji opekla i na skupljim ruževima, ali zato sam očekivala kakvu-takvu pigmentaciju i ravnomjerno nanošenje. Možda sam malo povisila standarde, ali našli smo se u sredini.

Postojanost ovog ruža je komastična, ali kako rekoh... . Ovo je klasičan masnjikav ruž koji ne obećava dugu trajnost, maksimalno 2 sata bez jela ili pića.
Ali je zato nijansa mrak! Duboka bordo-crvena, onako sjajna i divna, potpuno me osvojila.
Nanošenje je odlično ako su vam usne u dobrom stanju. Zato, piling u ruke i rješite se ljuskica koje bi vam ovaj ruž mogao istaknuti.
Miris je doduše opet upitan, ali nije loš. Zapravo, kad se bolje zapitam na što me podsjeća, bez problema odgovaram: na šminku naših majki (onu iz devedesetih)...ili onu za fašnik! No, tako i tako se brzo izgubi na usnama, ali dijelom me učini nostalgičnom :D

I pakiranje je zadovoljilo moje standarde u ovom cjenovnom rangu. Bolje izgleda od primjerice Essence i Golden Rose ruževa.

Bez prevelikog zapleta radnje, prepuštam vas swatchevima.





Na suncu:



U hladu:


Ruž dolazi zapakiran u zaštitnu foliju, koju ovdje ne možete vidjeti jer sam ju u naletu uzbuđenja skinula :D





Jeste li imali priliku isprobati Cien kozmetiku? 
Dojmove napišite u komentarima, voljela bih čuti i vaše mišljenje! 

Pusek,
Ivana.
:)

Broj komentara: 12:

  1. Nisam još probala Cien kozmetiku, iako sam ju vidjela na policama Lidl-a. Mogla bih uskoro nešto isprobati. Ova nijansa se čini lijepa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam također odgađala isprobavanje njihove kozmetike donedavno, ali na kraju sam se stvarno ugodno iznenadila...nadam se da ćeš se i ti :)

      Izbriši
  2. Baš lijepa nijansa,ako se gubi na usnama nakon 2 sata nema druge nego ga nositi sa sobom pa obnoviti s vremenom :),ali za tu cijenu sasvim solidno ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma za ovu cijenu je ispunio sva očekivanja :) Čak i taj čudnjikav miris 'pregrmim'

      Izbriši
  3. Čim sam vidjela da je stigla i u ''moj'' Lidl prije par mjeseci odmah sam ugrabila dva kistića, lak, dvije maskare, trio sjenila i lip buttere koji su mi oodlični! Za sada sam sa svime zadovoljna, a voljela bih probati i ruževe, baš sam vidjela jučer da su ponovo obnovili stalak sa dekorativom i da su stigle neke nove nijanse no nisam imala vremena vidjeti jeli sve novo ili je u biti isto kao i od prije par mjeseci. Sve u svemu isplati se isprobati njihovu dekorativu za te novce :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ti si imala cijeli haul! :D Ja sam se dvoumila oko lakova za nokte, ali sam ipak ostavila nešto i za drugi puta...i meni su one njihove 'bucke' super, imam ljubičastu samo jer su sve ostalo rasprodali.
      Šteta samo što se sve tako brzo rasproda i nije dostupno svaki mjesec :/

      Izbriši
  4. Osim imena i nijansom je dosta sličan Avon Bold Bordeaux ružu :)) Samo što je Avon bolje trajnosti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme, ovo je bila ljubav na prvo guglanje :D I još se čudim otkud mi ime poznato, a kod LMF sam čitala post...mrak izgleda! A za trajnost vjerujem da je tako :)

      Izbriši
  5. Tražila u Lidlu,i sve rasprodano :( pa zar uvijek zadnja saznam za nešto što valja :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma bit će sreće neki drugi puta, i mene su te limitirane kozmetičke kolekcije uporno zaobilazile par mjeseci...al na kraju se nekako dočepaš :D :p

      Izbriši
  6. imam dva komada iz ove "božićne" kolekcije, i oduševljena sam kremastoćom, a čak i postojanost nije loša! Nažalost kremaste ruževe slabo nosim, jer onda ne mogu cmakat moje milo dijete... jel... bude sav... pofarban XD

    OdgovoriIzbriši
  7. Prelepa boja!
    Pratim te, mozes li i ti mene? http://tinejdzerskikuta.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)