subota, 14. rujna 2013.

Essence dugotrajni ruževi: recenzija + swatch

Drage čitateljice,
nakon prisilne 'stanke' od dva tjedna i nešto malo više, vraćam se postanju, ali nažalost ne redovnom zato što sam maturantica i imat ću puno obaveza (već ih i sad imam :P) pa ćete mi oprostiti :)

Danas vam donosim recenziju  Essence dugotrajnih ruževa iz njihove nove kolekcije, koji su btw. DIVNI! No o tome u nastavku .... :)


Kao što vidite, ruževi su slikani na suncu jer sam samo tako mogla uhvatiti njihovu pravu boju. Vrlo su nezahvalni za slikat. Samo da napomenem da ovo nije ni približno crveni ruž ovako kako izgleda. Dakle nemojte se ravnati po izgledu samog ruža, ako želite saznati pravu nijansu obavezno ga swatchajte u dućanu, naravno sa testerom.

Pa krenimo...

Čim sam saznala da Essence izbacuje novu kolekciju bila sam stvarno uzbuđena jer općenito volim ovaj brend (no prije se baš nismo voljeli):)
U ponudi su se našli ovi krasni  dugotrajni ruževi koji su rekla bih polumat, zatim nova sjajila, lipstainovi u sticku, rumenila u sticku, sjenila, rašpice, novi materijali za nailart...uglavnom PUUUNO neodoljivih i zanimljivih stvarčica na koje se lako potroši jedan 'Radić' (200kn, jel :D)

Znala sam da ću točno OVE ruževe kupiti jer sam ih pikirala na njihovim službenim stranicama, dok još niti nisu bili pušteni u prodaju hee-hee. Mislim da dolaze u negdje 10-tak nijansi. Imate stvarno velik izbor u ponudi, tako da ćete sigurno naći nešto za sebe :)

Prvi ruž sa lijeva koji vidite na slici iznad je naziva 07 NATURAL BEAUTY i lijepe je zagasito roze nude nijanse. Ovo je ruž koji nosim svakodnevno i nije prenapadan za školu.
Već u prvom nanosu dobijete dosta lijepu količinu boje na usnama jer su oboje pigmentirani. Iako postoje pigmentiraniji ruževi, ovi im opasno konkuriraju. Koliko se sjećam, još nisam imala niti nosila ovakvu nijansu, te mi je ista pravo otkriće i osvježenje u mojoj kolekciji  :)

Drugi ruž je naziva 03 DARE TO WEAR i isprva se čini kao da je onako prave krvavo crvene boje. But eeeh, ni C od crvene tu nećete dobiti. No, ja nisam išla za tom crvenom bojom, već sam željela upravo onakvu kakva je kad ju swatchate, a ona je hladna malinasta boja, barem bi ju ja tako nazvala.
Ako tražite malinastu boju, onda je ova nijansa za vas pravi pogodak. Ja ju obično nosim da  izgleda kao neki lipstain, a za večernju varijantu stavim ful nanos ruža. Izgleda  predivno i jako sam zadovoljna nijansama koje sam odabrala. Možda ću kupiti i ruž u nijansi Cotton Candy (predivna baby roza).



No, okus im nije bogzna što :D Malo imaju čudan okus, ako se pitate zašto okus a ne miris zato što ja imam naviku  slučajno liznut ruž tijekom nošenja :)
Postojanost im je vrlooo dobra, izrazito su neisušujući i dosta hidratiziraju. Nisu preagresivni za moje usne, no preporučam da si ipak prije njihovog nanošenja stavite labello ili neki balzam i lagano prebrišete da nebude premasno.

Cijena im je 20,90 kuna i mogu vam reći da su mi bolji od Golden Rose ruževa (uspoređujem njih jer su cjenovno u njihovom rangu,  vrlo su popularni i većina blogerica ih ima barem u jednom primjerku), a i jeftiniji su. Dolaze u crnom pakiranju, sa 'prstenom' koji donekle pokazuje nijansu koju unutra sadrži.
Dostupni su u Mulleru, DM-u a mislim da i u Kozmu, zavisi kojom brzinom pristižu u pojedine prodavaonice.
U pakiranju se nalazi 3,8 grama proizvoda, a rok trajnosti je 24 mjeseca od otvaranja.

Sada vas ostavljam da malo proučite swatcheve :)

Slikano na suncu



Slikano kod prozora uz prisutstvo oblačnog vremena.





....a ovo je slikano na dnevnom svijetlu, ajmo reć' :)




Jedina razlika je to što je prva slika slikana na gornjem dijelu šake, a ostale su slikane na podlaktici gdje je hladniji podton, pa to jedino uzmite u obzir pri razmatranju :)


I tako smo se približili kraju posta, nadam se da vam se svidio!


Kako vam se sviđaju ovi ruževi? Koji ste zadnji kupili?

Do idućeg tipkanja,

Ivana

:)

Broj komentara: 8:

  1. Baš sam ih jučer gledala na njihovoj stranici, sviđa mi se nijansa all ou need is red, cotton candy i colour crush, ali sve opet ovisi kad nijanse vidim uživo :) Definitivno ću si barem jedan priuštiti :D super su mi ove nove stvarčice što su izbacili, sad imam želju da nakon duugo vremena ponovno nešto njihovo kupim, ona stara postava mi je već bila dosadila :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kod mene ih još uvijek nema :( ne znam niti kad ce nove essence i catrice kolekcije uopce stici :rolleyes: uvijek smo zadnja rupa na svirali :D
    Sviđa mi se crvendać! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. suosjećam :D ja sam ih našla u Zagrebu, mislim da ih kod mene niti nema...

      i meni je crvendać_malinić super :)

      Izbriši
  3. toliko sam vec recenzija procitala o njima, morat cu kupiti barem jedan :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj ne treba mi novi ruž nikako, a želim! Ali neću, ne trebaaa miiii! :(
    Lijepi su i stvarno su jeftini. Tako da ću sigurno neki uzeti jednom, ali onda to mora biti neka nijansa koju već nemam. Crni, npr. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. neeeeemoj misliti na torticuuu :D
      ma uvijek treba ruževa, isto ko i kebaba i čokolade i čokoladnog brownia :D

      Izbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)