subota, 28. rujna 2013.

Mjesečni favoriti - RUJAN 2013.


Drage čitateljice,
danas vam donosim svoje rujanske favorite :)
Ovaj mjesec mi je dosta brzo prošao jer je počela škola, a s tim i brojne obaveze, tako da sam bila zabavljena s time. Ah, time flies when you're having fun :D


Alverde ulje divlje ruže - koristim za hranjenje suhih kožica oko noktiju ili za suhe dijelove lica, ponekad i za laktove. Probat ću ga staviti i na kosu kao neki pakung-masku. Dakle, ovo je jedan dobar multifunkcionalan proizvod koji ima i pristojnu cijenu od oko 25 kn. Dolazi u staklenoj bočici od 15 ml i ima fora dozer čiji izgled možete vidjeti u postu ispod.
Preporučam suhokošcima i ljubiteljima ulja :)

Balea Aqua roll-on za područje oko očiju - kupila sam ga nedavno i pokazao se dobrim za razbuđivanje očiju (pogotovo ujutro) i davanje svježine okoloočnom području. U sebi sadrži ekstrakt modrozelenih algi koji navodno pomaže kod reduciranja podočnjaka. Cijena mu je 25 kn, a količina 15 ml (već sad vidim da će mi trajat čitavu vječnost). Kod njega mi je super što ona kuglica lijepo hladi :)

Maybelline color tattoo - već i vrapci na grani znaju za ovu fenomenalnu stvar. Ja ju koristim kao sjenilo, nikad kao bazu. Ispod nje stavljam Avonovu bazu za sjenila i traje mi dosta dugo, no ako imate masni kapak kad-tak će vam se sjenilo, bilo kremasto ili praškasto - creasat tj. uvuć u pregib kapka. Bar su to moja iskustva. Dosta je postojano i ja sam zadovoljna s njime :D Dođe 40 kn, a nijansa koju vidite na slici se zove 65-pink gold. Količina ne piše.

Essence guerrila gardening kremasto rumenilo - njega sam kupila netom poslije crvenog tekućeg ruža iz istoimene kolekcije. Vidjela sam ga kod Mell i odma poželjela imati. Ovo je moje prvo kremasto rumenilo i sada se pitam zašto ga nisam kupila prije :) Pigmentacija je odlična i jako se dobra blenda.
Cijena je oko 18 kn, a dobije se 2,5 grama proizvoda, no sumnjam da ćete ovu kolekciju više naći igdje jer je  u pitanju limitirana kolekcija. No svako kremasto crveno rumenilo je zasigurno 'dupe' za ovo :)

Essence dugotrajni ruž - o ovim ruževima sam pisala u ovom postu. Nijansa koju sam najviše nosila je 07 Natural beauty. Gramaža 3,8g, Cijena 20,90 kn. Preporučujem ako volite nude nijanse.



Pa hajmo dalje...



Oprostite na preglupoj pozadini :D
Moji preparativni favoriti su većinom isti kao i prošlog mjeseca...

Balea blagi gel za pranje lica s vitaminima - PROMJENILI SU AMBALAŽU! :( šmuc. Ustvari, neznam dali mi se sviđa ili ne, no mrzim kad se mjenjaju ambalaže. Ovakav gel sam neki dan potrošila, ali sam već u rezervi imala novi. Jako je blagi i dobro skine šminku s lica. Sad se više orijentiram na blage proizvode jer u zadnje vrijeme imam neviđenih problema s aknama. Cijena 16,90, količina 150 ml.

Tonik protiv akni - sve o njemu sam detaljno opisala u zadnjim mjesečnim favoritima.
Odličan, djeluje umirujuće na moju kožu i doista se vide rezultati nakon samo par dana korištenja. Količina 100 ml, Cijena oko 75 kn.

Avene termalna voda - potrošila sam malo pakiranje od 50 ml, te si nabavila ovo od 150 ml, no zaključila sam da je najpametnije uzet ono od 300 ml koje je ujedno i najisplativije (mislim da je to najveće pakiranje). Ovo je moj must have kad mi lice počne gorit od crvenila :D Cijena - oko 40-50 kn




Osvježivač prostora made by moja seka magistrica farmacije :D
Rađen je od prirodnih sastojaka, naravno ručno. Odličan je za podizanje raspoloženja i ujedno osvježenje prostora.
Sastojci: voda, ulje lana, eterično ulje lavande, grejpa, geranija i ylang-ylanga
Zanimljivo, zar ne? :)


RANDOM FAVORITI


Dugo sam si željela ovakav see-thru neseser i uhvatila sam ga napokon! I to u h&m-u po cijeni od 19,90.
Presladak je i trenutno sam malo nesseser obssesed :)




Limited edition maramice iz dm-a. I sami vidite da su preslatke :D Cijena za 15 komada je 10,90 kn.


Kleenex maramice ili bilo koje maramice na izvlačenje iz kutije su obavezan dio postave u mojoj sobi. A ovaj brodić mi je najsimpatičniji do sad. Cijena je negdi oko 10 kn.


Od glazbe najviše sam slušala Marka Tolju, a posebno ovu pjesmu. Spot je vrh :)

I to bi bilo to!
Nadam se da vam se svidjelo!
Koji su vaši favoriti i jeste li koristili neke od ovih proizvoda?


Btw. u išćekivanju sam svog 18. rođendana koji je u srijedu 02.10.2013, just for the record :)
Pusa do sljedećeg posta,

Ivana
<3

Broj komentara: 10:

  1. Presladak mi je točkasti neseser!!! Hoćuuu i jaaaaaaa :DD
    Dijelimo neke zajedničke favorite, poput Baleinog roll-ona i Maybelline color tattoo sjenila ;)
    Još malo pa si punoljetna wuuhuu :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Nemoj se molim te uvrijedit...ali meni su ove maramice sa sovicama preeeeeeedivne *.* To mi je najviše zapelo za oko xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zašto bih se uvrijedila xD ?

      :D

      Izbriši
    2. pa kad mi se od svih tvojih favorita najviše dopadaju maramice xD

      Izbriši
  3. Na sve slika sam zaboravila nakon što sam vidjela maramice i neseser :D Šta ću, volim lijepa pakovanja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. wee još jedna blogerica kojoj se sviđa nesseser :) znači stvarno je dobar :D

      Izbriši
  4. Dobri favoriti, dapače, odlični! Joj da sam se barem ja u srednjoj šminkala, meni je doseg bio Manhattan puder a maskara rijetko, uvijek sam radije spavala tih 5 minuta :D
    Joj te maramice iz DM-a su tak super! I neseser je presladak!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. što se tiče spavanja, tu se slažem haha :D i feel ya girl! Ja ujutro imam negdi 10 minuta za šminkanje, ako i tolko :P

      nesseser manija vidim ja :D

      Izbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)