srijeda, 8. siječnja 2014.

LUSH shopping

Posjet Lushu je praktički bio neizbježan jer sam već od prošlog mjeseca lukavo planirala što ću na sniženju kupiti :D
I naravno, čim sam na web-shopu vidjela da je objavljen POPUST odmah sam drugi dan otišla u pohod. Isprva sam htjela kupiti samo piling za lice po imenu Buche de Noel, no onda mi je za oko zapela Rudolph maska za lice koju definitivno više obožavam od pilinga, pa sam se za nju odlučila.
I tako je od pahulje nastala lavina, ilitiga ja sam od planirala maske iz trgovine izašla sa maskom,dvije kugle za kupanje i sapunom :D Te još dan-dva poslje svratila i po treću bombicu :)
*Samo da napomenem da ova zgodna roza kutijica nije  iz Lusha već je kupljena zasebno, te sada u njoj čuvam svoje Lushovske stvari! Podsjeća na njihove poklon pakete :)


Krasotice na okupu ...ahhh kada bi vam samo mogla dočarati mirisnu komponentu ovih proizvoda.

  • Prva kuglica sa lijeva imenom 'Shoot for the stars' je sudeći po slikama sa instagrama vrlo zanimljive boje kada je otopite u kadi, a mirisom još bolja, iako je taj njegov šnjof totalno neobjašnjivo dobar :)
  • Drugu kuglicu 'Cinders' sam već pola isprobala i mogu reći da je fenomenalnog i posebnog cimetastog mirisa, meni se nije pjenila u kadi ali mislim da je to zato što ju nisam stavila direktno pod mlaz vode (?) i zato što ju nisam cijelu ubacila, a ovu drugu polovicu ću još malo šnjofat a onda ju iskoristit ili za kupanje ili za u lavor pa pravac odmakanje nogu (foot fetiš ...šalim se :D ) Nju sam jedinu isprobala dok ove ostale još nisam, pa ne mogu reći kakav je efekt u vodi.
  • Treća kuglica je sva šljokičava i miriši po žvakama. What else could you ask for? Ljubiteljice slatkih mirisa i šljokica će ovdje doći na svoje :) Osim mirisom primamljiva je i imenom: 'Candy mountain'
  • Rudolph maska ima vrlo blagi biljkasti miris koji mojem nosu izrazito paše i podsjeća me na njihovu 'BB Seaweed' masku koju sam potrošila prošle godine, a detaljnije o njoj ću u recenziji a zasada vam mogu reći da me oduševila
  • Mr Punch sapun je mješavina mirisa punča i nekog gadnog antibiotika tipa Sumamed :D Ali to se na kraju spaja u super miris. Tko bi reko :) (čuda da se dese pa da Miljacka mostove odnese....) :D
I evo malo slikica...pa guštajte u njima kao i ja...







Jeste li i vi štogod uhvatili na Lush sniženju? :)

Pusek,
Ivana.
:)

4 komentara:

  1. A baš sam pomislila da je sve ovo došlo u ovoj kutiji i da je i ona Lush :D Vjerujem ti da ovo sve zajedno diivno miriše :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako diiiiiivno izgleda.. Želim sve tooooo :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehehe :) to si i ja pomislim kad u lush udem...steta mi je ovo opce trosit , samo mirisim :D

      Izbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)