nedjelja, 26. siječnja 2014.

Majušni New in :)


Nikako da se domislim kako započeti post...pa evo, ovako ga započinjem :D
Kod mene u zadnje vrijeme nema ništa previše novog od kozmetike, kupujem samo ono nužno jer sam se malo zaigrala kod Božićnog šopinga. Eto, malo da škicnete što je kod mene novo :D

I jedna novost, napokon mogu uređivati tekst kad pišem post... wee-e-e-e :D

Na slici iznad vidite Vichy kutiju koju su davali ako ste kupili dva njihova proizvoda, a ja sam ju dobila na poklon zajedno sa jednim testerom i Vichy micelarnom od 30ml :) Da nebi bilo, ovo nije nikakav PR uzorak ili tako nešto, već poklon :) Nisam ja još toliko velika riba u blogerskim vodama :)
Ova kutijica je mat i praktična je za spremanje kozmetike ili recimo olovka i bojica, Dosta se čvrsto zatvara i u nju stane puno toga, a ilustracija je mrakach :)



 Moviiiing on...

Kozmo je imao 30% popusta od 23.1 do danas 26.1 na pudere, korektore, ruževe i sjajila pa sam odlučila investirati u novi puder. Moj ljubljeni Burjois healthy mix se opasno približava kraju, a nisam željela ostati bez pudera. On je  u nijansi 53 true beige (ako se ne varam), te sam primjetila kako se od njega sve više sjajim a i nijansa mi je oduvijek bila malkice pretamna
U Kozmu nisu imali tu nijansu, a ostale nijanse iz healthy mix kolekcije, (tj. samo je jedna svjetlija) mi je bila presvjetla. Onda sam obeshrabrena prešla na Catrice policu i skoro uzela neki matyfying tekući puder ali nekako nisam imala povjerenja u taj brend što se tiče pudera nego sam odlučila otići u drugu prodavaonicu gdje sam naišla na svoju nijansu healty mixa ali su imali bolje osvjetljenje pa sam vidjela koliko mi je pretamna i predomislila se nakon svega. Već sam prije bacala oko na ovaj 123 Perfect puder ali nisam se toliko zaljepila za njega. Naposljetku sam shvatila da ova linija ima više svjetlijih nijansi te sam se odlučila za drugu najsvjetliju u nijansi 52 Vanilla. Ovaj puder mi je definitivno bolji, no da ne pišem u detalje o njemu, podrobnija recenzija slijedi skoro kada ga još testiram. Na popustu me došao 76-77 kn a originalno je 110 :) Good deal if you ask me. A znate koliko ja volim sniženja :D

Nakon što sam još lutala među policama i tražila nešto o čemu sam čitala a na popustu je...ugledala sam hvaljeni essence all about  matt! bijeli matirajući puder. Vagala sam dal mi treba jer već imam puder u kamenu. Vidite ga na slici - što znači da sam zaključila da mi treba :D Tipično...
Odlučila sam se za pressed tj. verziju u kamenu zato jer mi je ona loose verzija nezgodna za korištenje pošto sam uvijek u žurbi i već sam vidjela da bi ga bilo po svuda :D Nisam još imala ovakav tip pudera ali mi se jako svidio, vidjet ćemo s vremenom hoće li potvrditi pohvale. Originalno 27 kn a ja sam ga platila 18.

Mala Vichy micelarna voda koju sam spomenula na početku posta me ugodno iznenadila. Bez problema skida maskaru sa očiju i sav makeup općenito sa lica. Bez iritacije i popratnih pojava. Ima je 30ml što je po meni dosta da se stvori dojam o proizvodu. Potrošila sam je pola zasada, a već bi je kupila u punoj veličini. Razmislit ću o investiciji u nju :)

Ako se pitate što je ovo pored micelarne...To vam je komedoekstraktor po službenom nazivu. Služi za istiskivanje komedona i prištića, pogotovo ako su upaljeni i ne želite dirati zdravu kožu okolo problematičnog područja da ne biste i nju razmrcvarili. Stvarno je puno lakše sa ovom pomagalicom istisnuti što treba a da pritom ne rasplamsate ostali dio lica. Prištić puno lakše zacijeli, a cijeli ''sadržaj'' puno lakše i cjelovitije izađe na površinu. Obavezno ga dezinficirajte prije i poslije istiskivanja, te nakon kupovine još i više.
Možete ga kupiti na ebayu po cijeni od 10 kuna, sellera neznam ali sigurno ćete naći u pretraživaću.
Neka vas ne zastrašuje svojim srednjovjekovnim izgledom :)

Macro slikica da ga vidite izbliza









YR Jardins du Monde gel za tuširanje sa narom me definitivno osvojio mirisom, a kako sam prije njega isprobala jedan drugačiji i sjetila se kako mu se miris nakon tuširanja dugo ali diskretno zadržava na koži, bila sam već na blagajni :D Dođe 15 kuna a traje dosta dugo i bolji je od milijun drogerijskih tuširalica. A padam i na dizajn, tako da je i slatka bočica pridonjela cjelokupnom dojmu :)

Duchesse blazinice sam odlučila uzeti jer ih još nisam probala. Možda malo prebrzo upijaju tekućinu pa ne stigne sve dospijeti na lice. To sam i pretpostavljala, pa sam uzela malu verziju. Mislim da ću se ipak vratiti svojim klasičnim vaticama. Iako ni ove nisu loše, kada znate za bolje onda se percepcija mjenja.

Smart girls get more lak za nokte sam dobila na poklon i svidjela mi se boja i sitne šljokice unutar njega koje možete i vidjeti na slici :)

Essence olovka za usta u nijansi ''cute pink'' je olovka koju sam već jednom koristila koliko me pamćenje služi. U jednom od prvih postova sam pisala o njihovoj olovci u nijansi femme fatale, pa tamo možete pročitati dojmove. Za 8,90 kn se isplati kupiti jer odlično izgleda i sama na usnama, iako je prije nje potrebna malo jača hidratacija.

I za kraj...razni testeri koji čekaju isprobavanje, a najviše me zanima Vichy Normaderm linija za njegu lica :D


I tako smo se približili kraju posta...Kad bolje pogledam, ovo nije bio tako mali new in,               hashtag: 'lajkaaam' :D hahhahah



Pusek do sljedećeg posta, ostanite divni i krasni!

Ivana.
:)








Broj komentara: 6:

  1. Sve mi se sviđa! Vichy kutija je prekrasna, imam ju i ja ali s drugim motivom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni hehe
      Je, krasna je i tako maaaaat! :D Poželiš ju stalno glancat!

      Izbriši
  2. Lijepi noviteti! :) Dugo gledam ovo za komedone i mislim da je pravo vrijeme da ga napokon uzmem :D Tereza

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Ma i ako nije dobar proslijedis dalje, ali nadam se da ce ti biti dobar :)

      Izbriši
  3. super noviteti :)
    mislim da i meni treba ovo za komedone, baš sam si danas izrezbarila obraz :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tenks :D
      I know the feeling hahaha, i onda me nakon toga moze spasit jedino termalna voda :)

      Izbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)