nedjelja, 30. ožujka 2014.

Chit-Chat post :)


Heloooo!
Da da, i ja sam odlučila napraviti chit-chat post, u kojem brbljam o svemu i svačemu!
Do sada još nisam radila ovakve postove, ali mislim da je vrijeme da to promjenim :)


Malo se osjećam kao da neznam pisati ovakve postove jer pišem isključivo o kozmetici hehe.

Dakle, neznam dali pratite youtube vlogere svakodnevno kao i ja? Najviše volim gledati Missglamorazzi i vlogove (kao video blogove) od Judy sa kanala It's Judy's time. Čekirajte ih, super su :) Nedavno su dobili bebače, točnije dvije jednojajčane blizanke i gledati njihovo odrastanje je stvarno zanimljivo, no opet s druge strane mene bi bilo strah stavljati toliko informacija na net i općenito tako intimni uvid u svoj život. Što vi mislite o tim vlogovima i video-dnevnicima na svakodnevnoj bazi? 
Osim youtubera na netu svakodnevno provjeravam i stanje na postani-student stranici, da vidim koja sam na rang listama po sadašnjim ocjenama :) To su dvije najposjećivanije stranice ovih dana :) (uz naravno bloglovin :) čitam ja vas svakodnevno, no worries :D :D )

Kada sam se već dotaknula blogosfere... Uvidjela sam zadnjih tjedana da to sve baš i nije tako divno i krasno kako sam i mislila, da ima i tamniju stranu što me malo rastužilo, no opet mislim da je bloganje divna stvar kojom izražavamo svoju kreativnost, te da definitivno ima anti-stres učinak, bar na mene :) Kako vi doživljavate bloganje?

A sada malo o pitanju promoviranja bloga...
Imam za VAS par pitanjca, pa sve sugestije napišite slobodno u komentare bit ce mi jako drago!
Što se tiče stranice na fejsu koja bi bila vezana uz moj blog, nemam je...a opet je imam haha. Pod svojim privatnim accountom sam napravila stranicu Blusherful i sada stalno kada ju želim urediti, tj započeti aktivnost na njoj, pita me dali želim se prijaviti kao 'Blusherful' ili Ivana? I onda se prijavim kao Blusherful i opet neželi ništa objavljivati. Kako da to rješim? Nadam se da razumijete, neznam dali sam najsretnije ovo objasnila :)

Što se tiče praćenja mog bloga, možete me pratiti na bloglovinu, čija je ikonica desno kada dođete na blog, malo scrolajte prema dolje :)
Nadalje, pratiti me možete i na INSTAGRAMU pod imenom ' ironlady210 ': Tamo sam najaktivnija i najažurnija što se tiče bloganja, najavim neki post, pitam za mišljenje, stavljam neke fotkice koje mi se čine fora i tako. Jako mi se sviđa kao aplikacija pa me tamo najviše i 'ima' :)

Uf, zaboravih spomenuti onu luuuudu rasprodaju u inglotu prije negdi 2 tjedna  :) Kao što većina vas zna, Inglot se seli u Arena centar iz Masarykove ulice u Zagrebu, te su povodom toga imali 70% sniženje na odabrane proizvode. Naravno, tipična bjutiblogerica i bjutiloverica kao ja, je morala otići i 'samo vidjeti' što se to nudi. Naravno, izašla sam sa sjenilom i rumenilom (koji su btw. odlični i o kojima ću vam tipkati u jednom od sljedećih postova). A koga sam srela u Inglotu? Saru sa bloga Sara's Magical world i Dunju sa bloga Cydonia. Vrlo awkward priča. Dakle, hodam Masarykovom ulicom kad pored mene prođe visoka djevojka sa duuuugom frčkavom kosom - kad ono, ni pet ni šest nego Lenka! Nisam ju zaustavila, ali trebala sam! Nadam se da ćemo se upoznati neki drugi put :) I tako ja uđem u Inglot i prvo pomislih kako mi se učinilo da vidim nekog poznatog. I onda skužim njih dvije. I tako sam neko vrijeme skupljala hrabrost da im uopće priđem hahhaha. Inače sam dosta sramežljiva, pa mi je ovo bilo stresno haha. Naravno, Dunju NISAM prepoznala jer se nisam mogla sjetiti sa kojeg je bloga, ali sam znala da je blogerica. Face palm. Sori Dunja, sad sam te zapamtila :) 
I tako...palo je moje prvo blogersko upoznavanje :D

Za kraj vam donosim par današnjih fotkica koje sam uhvatila dok sam ko gušter upijala sunčeve zrake :) Nadam se da i vi uživate u njima, ma koliko god obaveza imali!
Trešnja je napokon procvala :D




I sada više neznam što pametnog da pišem, a i ' Sulejman ' mi još traje pa ću privesti postić kraju :)

Nadam se da vam se svidjelo! :)
Želite li još ovakvih postova u budućnosti? :D

Pusek,
Ivana.
:)

4 komentara:

  1. Ma tribala si mi se javit, barem ja ne grizem! :D ;)
    Uglavnom, ne znam šta ti se događa s fejsom, možda je to od ovih svih nedavnih promjena koje uvode svakodnevno? Strpi se još koji dan, možda se nešto poremetilo...
    Jutjubere ne gledam, odnosno, pogledam s vremena na vrijeme Kandee J. i naših par cura popratim kad objave video (Josipa Girly, Lendoxia, Persa, Beauty and Mess...). Ja nisam sigurna koliko bih se mogla otvoriti na jutjubu, pogotovo s bebom... To je baš nekako dvosjekli mač. Ma ne znam, te cure vjerojatno puno zarađuju takvim objavama, pa im je to normalno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sanjam o nekoj zajednickoj blogo-kavi , pa cemo to nadoknaditi :) ...da, moguce da je fejs poludio jer nemogu nista aploudat. a ovo za jutub je vjerojatno tako, mislim da si oni fajn zarade sa tim objavama, ali kako ti kazes: dvosjekli mac.

      Izbriši
  2. pa dobro ti ide pisanje ovakvih postova, nemoj se ustručavati :)
    bloganje zna biti stresno ponekad, i ima nekih negativnih strana, ali najbitnije je da ustraješ i izražavaš svoju kreativnost i znanje, sve će biti oke
    što se tiče stranice na facebooku, imala sam i ja takvih problema u početku
    ugl, kad si na fejsu, tamo gore gdje ti ime piše imaš kao mali kotačić koji kad stisneš mora pisati ime tvoje stranice, klikneš na to i trebala bi se nalaziti na svojoj stranici i normalno sve pisati po njoj .. barem je kod mene tako :D
    ako voliš gledati vlogove na youtubeu puno , preporučujem ti Essiebuttonvlogs- ona ima svoj beauty kanala Essiebutton,ali je krenula i s dečkom vlog kanal i genijalni su,, ponekad su m ibolje od neke serije ili filma :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) budem sad malo i takav tip postova ubacila.
      Baš ću sada probati opet aktivirati fejs, nadam se da će uspjeti :)
      A što se tiče essiebutton, nju vjerno pratim već mjesecima ali zaboravih ju spomenuti :) Meni su super njene recenzije i opcenito način bloganja, a onaj njen pesek mi je tak cudan :D I opce nisam prije znala da joj je Aslan dečko :)

      Izbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)