nedjelja, 5. listopada 2014.

Birthday new in!


Rođendan je uzbudljiv dan (osim ako ste taj cijeli dan igrom slučaja proveli na faksu, onda je maaaalo manje uzbudljiv :D). Ali, onda si kupite kuhanu #kuruzu za kraj dana i proslavite sami u mraku dok čekate na autobusnoj stanici. I naravno, obavjestite Instagram prijatelje.
Instagram or it didn't happened, tako kažu :)

Moj ročkas je proslavljen prošli vikend i to je bila jedna klasična proslava: red roštilja i torta + pokloni.

Skupilo se tu svačega...uglavnom sam neke stvari već 'naručila' ili javno izrazila svoju želju za nekom određenom stvarčicom. Želje ispunjene, ja sretna :D
Inače, već sam u dvadesetoj godini života. To je scary jer sam maltene do jučer gledala Cartoon Network u piđami, nadurena i pospana, sa nestašnim frčkicama i par zubiju u ustima. Eh, time flies by!
Kada sljedeće godine uđem u 20tu već će biti panika. To su kao godine za obitelj, djecu i to...haa-haaaa!
Mislim da ću uživati u navršenoj 19oj i više nego u prijašnjim godinama, upravo zbog tog 'odrastanja'.

Nego, ajmo mi nakon pregleda brojki preletiti na poklončiće!
(pictures overload)


DA! MAC! Dobro vidite, oči vas ipak ne varaju! Ooooh...sreće li!
Pričala sam vam već o svojoj ljubavi prema rumenilima, a o njoj znaju i moje sestre. Mislim, svaki put kad obje zavire u moju kozmetičku ladicu, ostanu bez teksta jer imam već xyz komada kozmetike, a pogotovo rumenila. Spominjala sam kako je MAC jedan od THE brendova uz red kukanja 'još uvijek ih nema kod nas, pa kad će otvoriti taj dućan više!'. Potrefilo se da je sekina prijateljica bila na službenom putu u Bruxellesu i donjela mi MAC rumenilo. Originalno. Iz njihovog dućana. Speachless. Kao da u rukama držim komad kozmetičke povijesti. Ovo je moje prvo high end rumenilo. Sada je i službeno! Naravno da mu posvećujem i detaljnu recenziju jednom prilikom jer je jednostavno divno, divno!!

A ovo je nešto za dušu, Silente 'Lovac na Čudesa', dugo željeni CD. Jako sam sretna što ga imam jer je ova grupa za mene više od samo grupe. Zapravo, ovo je vrlo osoban poklon, jedan mali dio svemira.
Jako ih volim i mogla bih pisati eseje o njima, o samoj energiji benda, tekstovima i pristupu...ali nema potrebe. Pjesme govore same za sebe. I osjećaji. Ma jedna velika ljubav :))


U ovoj maloj škatulici nalazilo se pregršt zanimljivih stvari. Ništa od toga nisam prije isprobala, pa mi je ovo došlo kao podmazano. Najviše me se dojmila Max factor maskara i lak za nokte. Izuzetno su kvalitetni. Lak prekriva u jednom sloju, a pigmentacija je zavidna, kao i mililitraža. Maskara je jedna od boljih koje sam probala, mislim da je nadmašila voljenu Manhattan.
O wet n wild korektoru spremam osvrt kada ga isprobam, kao i post sa swatchevima maybelline eye studio sjenila! Sjajilo mi se isto sviđa jer se ne ljepi i totalno je old skul pakiranje, bez onog 'korektor' aplikatora.
Ahhh <3

A ovo je 'meni od mene'. Počastih se sa par sitnica od kojih sam najviše željela L'erbolario Iris parfem. Detaljne opise ostavljam za  post u kojem ću probiti led sa podugačkim opisivanjem mirisa :D
Labello lip butter sam kupila iz čiste znatiželje jer sam ga htjela usporediti sa komastičnom malinastom verzijom. Ovaj nije podbacio, za divno čudo.
Tu su se našli i Catrice noviteti, Essence maskara, kao i Essence nude olovka za usta.


Ove tri stvari također smatram pod rođendanski splurge :D Sapunoteka kremu za ruke od badema sam kupila na ZeGe Vege festivalu, dok je Mask of magnaminty potpuno slučajno uletila u priču. Htjela sam neku njihovu masku ali da nije svježa jer, kao prvo, dok ju držim u frižideru zaboravim na nju, a kao drugo draže mi je da stoji u sobi pa da ju šnjofam. Mixa baby micelarnu sam kupila neplanirano dok sam sa Rosandom, Art of beauty bila u dm-u :D Dvojile smo između Mixe i Garnier micelarne, pa smo se ipak na kraju odlučile na ovu. Bila je snižena na 15 kn, a na to ubrojite i popust od 15% i ispalo je manje od 13 kn :D (btw. danas sam  kupila Garnier micelarnu ipak, jer očekujem da će ona skidat i očnu šminku, dok ova to radi prilično mizerno, ali za lice je ok).


 Sweet pills bomboni 'za bolju koncentraciju' mogu se nabaviti u Radićevoj ulici u Zagrebu, ako me sjećanje dobro služi. Vrlo je zanimljivo koncipirano. Dakle, izaberete veličinu posudice i natpis koji želite na njoj, te tovarite razne vrste gumenih bombona u nju! Preeedobra ideja za poklon, oduševljena sam takvim znakovima pažnje, originalno i zabavno :)
English breakfast je kutijica puna Skittles bombona koje sam tamanila negdje krajem osnovne škole, kao da ne postoje drugi...brings back memories :D
Nikel mirisna krema za tijelo je izvrstan poklon jer mi baš ponestaje krema, a ova mala šarena bočica je hidrolat od lavande dobiven sa Malog Lošinja, kojeg sam već spomenula u prošlom postu o skincare rutini!

A ovu kutiju sam duuuugo željela, pa mi je moja Mama ispunila željicu, hvala Mama <3 :D
Kako često kupujemo u Konzumu, dobivamo desetke tih kartica ... i tako se toga nakupilo. Ja sam vam inače strastveni kolekcionar bilokakvih vrsta sličica, a o tome vam uskoro spremam opsežan post! :D
Uglavnom, sad imam i kutijicu sa albumom i žigovima koje trebam zamijeniti za figurice, ma predobro! :))))

Životinjsko carstvo ruksak pun slatkiša! Mislim, trebam li išta posebno reći?? :D Hvala šogiju! :)

Eto, ljudovi, to bi bilo sve od mog new ina! Zaboravila sam još pokoju stvarčicu, ali i ovo je zadovoljavajuće za jedan post, zar ne? :)

Pusek,
Ivana.
:)

Broj komentara: 14:

  1. Krasni rođendanski pokloni za veoma dragu curku! :**
    Čekam ushićenu recenziju o MAC rumenilu ;)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mell, puno ti hvala, baš si me raznježila :) :*
      Potrudit ću se što prije tipkati o rumenilu jer je tekstura ooodlična! :D

      Izbriši
  2. Aaa, sad me baš zanima koje si rumenilo upiknula od MAC-a...i sad kad visim ovaj ruksak od Životinjskog si me podsjetila da bi bio red da ispunim album do kraja kad mi još tako malo fali, zaboravila sam na njega skroz :)) Jako lijepi rođendanski pokloni!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jedno divno roskasto...po imenu fleur power :D
      A životinjsko sam ispunila negdje početkom prošle godine i dobila onaj koferčić, tako da te potpuno kužim...baš ću par riječi o tome natipkat. Jesu, meni se sviđaju...sve je potrefljeno :)

      Izbriši
  3. Predivniiiii poklončići! I sretan ti rođendan sa zakašnjenjem, wish you all the best! Kak ti se čini Garnierova otopina, ak si ju isprobala? :) Ja sam ju kupila prije par tjedana jer su je sve blogerice nahvalile i mogu reći da super obavlja posao s obzirom na cijenu! Jedino me ono pjenušanje malo živcira, ali samo ponekad hh. Divni su ti poklončići, jedva čekam rezencije i nove postove, a na ovaj paket životinjskog carstva sam posebno ljubomorna <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala Tina :D <3
      danas sam probala Garnierovu i odlicna je! skida sminku bez problema i to pogotovo okoloocnu, sto sam najvise i prizeljkivala od te micelarne, buorjois ljubicasta me razocarala moram rec.
      Jeeej, novi postovi coming very sooon :)))
      a zivotinjsko carstvo mi je oduvijek bilo ludilo :D

      Izbriši
  4. Jao Silente!!! <3 Obožavam ih! Nema riječi kojima bih opisala zaluđenost njima :D Vjerujem da me razumiješ :P
    Zavidna sam na MAC rumenilu, velika mi je želja jedno nabaviti. Možda ju ispunim sada kada se otvori dućan u Zg. Mixa micelarna mi je oooodlična, ali nisam probala ovu baby verziju. Inače, ova obična Mixa mi je puuuno bolja od Garnierove micelarne, ona me je pomalo razočarala.
    Sve u svemu, jako lijepi pokloni :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja se nekako tako osjecam pa te potpuno razumijem! :D
      Nadam se da u zgu cijene nece biti paprene jer mislim nadopunit kolekciju jos pokojim, ali i nekim ruzem :)
      Meni je miza baby losa za skidanje ocnog mejkapa ali zato garnier rastura na svim poljima skidanja, i nije ljepljiva.
      hvala :D

      Izbriši
  5. wow koliko toga :D imam par proizvoda od Mixe i prezadovoljna sam njihovim proizvodima!
    A vidim da si i ti ulovila jednog malecnog :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma samo maaalo stvari :D
      mixina micelarna je zasada ok, ali samo za skidanje pudera

      Izbriši
  6. Uh, uh, nakupilo se tu svega divnog :D Mac ♥, a Silente je odličan :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bas je...lepo je sve gledat na kupu :D #hrcak...aaaah silente <3 (pored njih cak je i mac pao u drugi plan) :)

      Izbriši
  7. Ne mogu vjerovat da nam nisi pokazala rumenilo. Mislim, stvarno. Uh.
    Nemam što više za reći (osim da mi je žao što sam te navela na kupnju Essence maskare koja je smeće) jer sam malo ljuta. Eto :P <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ohhh ...mislim stvarno pa kak sam mogla :D
      hahahahha ma uskoro će post o mekiću mom <3 A essence maskara mi je ok ali se počne trusiti nakon nekog vremena a kako sam cijeli dan na faksu to nikako nije poželjno xD

      Izbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)