srijeda, 28. listopada 2015.

Autumn inspired - Nail polishes




Nastavljamo sa serijom postova koji su inspirirani ovom (pre)hladnom jeseni.

Najčešće u jesenje/zimske mjesece nosim tamnije nijanse lakova za nokte, a potkrade se i poneka svjetla nijansa.
Tu se našao i klasični, apsolutni must have ( i to ne samo za jesensko razdoblje )- crveni lak za nokte! 

Moje preporuke slijede...


... ( Nail wheel za swatchanje lakova je pravo otkriće ) ...


Essie:

  • Essie 284 Parka perfect - nijansa u duhu hladnih maglovitih jutra - sivkasta i tmurna. Iako nije klasična boja, ima ono nešto u sebi. Vrlo je moderna, nosiva i upotpunjuje sivkasto-crne outfite :D
  • Essie 85 Chocolate cakes - mislim da je ova nijansa već postala moj zaštitni znak koliko je nosim. Bočica je poluprazna kao i pola ovih lakova jer ih ili stalno mjenjam ili popravljam postojeće stanje. Četkica je široka kao i kod prethodno spomenutog lakića, što dodatno olakšava aplikaciju na nokat. Divan, gust i velike prekrivne moći uz zaista posebnu boju, koja graniči između crne i tamnosmeđe, daje jednu profinjenu a opet pomalo opaku notu vašem cjelokupnom izgledu :)
Eveline:

  • Eveline MiniMax 521- kao i mala crna haljina, tako ni klasični crveni lak nikada ne izlazi iz mode. Kada vam kažem da ovaj lak možete pronaći u Kozmu za samo 10 kn, mislim da nećete previše dvojiti oko kupnje :)
  • Eveline MiniMax 944 - duboka šljivasta nijansa, hladnijeg podtona, cijenovno ista kao i iznad spomenuti lak. Dugo sam tražila ovakvu boju i napokon je našla za tako povoljnu cijenu. Eveline lakovi su, kak' bi se reklo, stvarno good deal.
Max factor:
  • Max Factor, 155 Burgundy crush - jedna od divnijih nijansi crvenog vina. Baš, baš je dobra! Četkica je doduše puno uža nego kod Essie lakova, ali pri aplikaciji nemam problema. Tekstura ovog laka me pomalo ostavila 'paf' (+ zaboravila sam da ga imam u ladici, pa su se faktori iznenađenja zbrojili :D). Sve vam govori činjenica da stavljam samo jedan sloj ovog laka na nokte :D Zadnjih dana je upravo ovaj lak moja opcija. Brzo se suši, pigmentacija je izvanredna, pa se kao i za Essiće, i za njih isplati malo više otvoriti novčanik :)

Maybelline:

  • Maybelline Colorama 145 - o njemu ste mogli čitati i još uvijek možete u ovom postu. Crvena metalik nijansa koja svojim finišem razbija monotoniju glossy lakova.







Koji su vaši najdraži jesenski lakovi? Raspišite se! :)

Pusek,
Ivana.
:)

2 komentara:

  1. Divan izbor! Tamni essie i colorama su mi posebno predivni :D

    Ja sam trenutno u fazi tamno-mat-bordo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sviđa mi se tvoj izbor, vidjeh tako neki sličan lak za nokte (boje trule višnje-mat) u Golden Rose asortimanu pa ću baš čekirati! :)

      Izbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)