nedjelja, 1. prosinca 2013.

FavoriT mjeseca: LUSH Tea Tree Water - studeni 2013.

Došlo je vrijeme za novi post, a kad je već prvi dan mjeseca prosinca odlučila sam napraviti mjesečne favorite za protekli mjesec. No, većina favorita se ponavljala stoga ću vam predstaviti samo jedan proizvod koji se izdvojio , što će ujedno biti i majušna recenzijičica :)


Lush Tea tree water kupila sam si još za ročkas koji je bio prije 2 mjeseca, trošim ga od tada i ostala je još vrlo mala količina koja nikako da se potroši (ja se ne bunim, a bome niti moj novčanik :D ).

Kao što znate, a možda i ne znate, ja sam jako slaba na Lush, mislim...tko nije? Trgovina im divno miriši, vrlo je zanimljiva i uvijek ima simpatične prodavače koji su vam željni pomoći u odabiru.

Ovaj tonik namjenjen je čišćenju masnije kože sklone aknama, ali je pogodan i za normalnu kožu. Meni se osobno pokazao jako dobrim jer mi nije naštetio koži, već mi je samo posušio dijelove koje je i trebao (upaljene prištiće) i smirio je crvenilo. Što se tiče smirivanja crvenila ja bih rekla da je vrlo sličan Avene termalnoj vodi.
Iako se preporučuje da se tonik šprica na vaticu ja ga špricam direktno na lice jer time maksimalno iskorištavam proizvod, a sa vaticom baš i ne - većina tonika se upije i to jednostavno više nije to.
Veliki plus kod ovog tonika je to što ima špricaljku, što je vrlo praktično (mislim da bi sve tonike tako mogli raditi, ili barem na pumpicu), rađen je od prirodnih sastojaka i to ručno.
Vodica čajevca će djelovati antibakterijski, pogotovo na višak sebuma.

Ambalaža mi se također sviđa, reciklirana je od drugih mirisnih spremnika za parfeme, a sam proizvod je i animal friendly :) Ponjet ću ispražnjenu bočicu pri idućoj kupnji pa možda smanje cijenu, hm. Znam da imaju neku foru ako doneseš 5 praznih teglica od svježih maski za lice da jednu dobiš gratis. Možda ima nade i za ovo :)

Za 100g tonika (nije mi jasno zašto količina nije u ml) izdvojit ćete 49 kn, a za veće pakiranje od 250g(?) 90 kn. Iako se veći tonik više isplati, meni je čisto dovoljno i ovih 100g. Pošto mi je sad ostalo još samo za par špricanja, obavezno ponavljam kupnju prije Božića, a vama isto tako preporučujem da pitate tete u Lushu koji bi bio najbolji za vašu kožu jer postoji više vrsta.

Sada vas ostavljam slikama





Jeste li probali štogod od Lusha?
Pišite mi!

Pusek,
Ivana. :)

2 komentara:

  1. Volim Lush maske a mislim da cu probati i ovaj tonik :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uf i ja volim njihove maske, pogotovo ako misliš na one svježe što se drže u frižideru. Super stvar :)

      Izbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)