subota, 28. prosinca 2013.

Mixa Cleansing Milk: Recenzijski maraton 28.12.2013.

Mixa mlijeko za čišćenje lica sam kupila kako bi zamjenila svoje Biodermino Sensibio Lait mlijeko koje se opasno približilo kraju.

Ambalaža ovog mlijeka mi se izuzetno sviđa jer je higijenska i ima pumpicu koja olakšava korištenje, samo istisnete na vaticu i to je to. Zato uvijek naglašavam kako volim stvari na pumpicu jer su praktičnije. Tekstura samog mlijeka se ne razlikuje nešto previše od svih drugih koje sam probala, ali zato ima nenametljiv miris što je meni važno jer sam na njih i preosjetljiva (Biodermino nije imalo skoro nikakav miris). Dobro mi skida šminku i ne peče me za oči ako dođe u kontakt s njima - to je još jedna prednost.
Također, sviđa mi se i cijena, pogotovo zato što sam ga uhvatila na sniženju od nekih 25% u Bipi,pa je ispao 30 kn a originalno je 40 :D Pripazite na te akcije u Bipi, stvarno ima svega na sniženju i to dosta često (ja pratim i Kozmo srijede i ostale akcije jer se stvarno da uštediti).

Iza na uputstvima možete napraviti kao neki test da li je ovo mlijeko za vas, što možete vidjeti i na slici:

Meni je prilikom kupnje bilo vrlo važno da je mlijeko bez alkohola, nooo ovaj ga ima...to mu je mala mana. Inače ne volim koristiti tonike (osim Lush tonika i još nekih probranih) upravo zbog alkohola u njima koji me pečeee do boli. Iako mi alkohol u ovom mlijeku zapravo ne smeta, bilo bi bolje da ga u sastavu nema uopće.



Jeste li vi isprobali nešto od Mixe? ( koji je btw. L'orealov brand )

Pusek,
Ivana.
:)

3 komentara:

  1. Zvuči jako dobro! Nisam još ništa od Mixe probala, daleko mi je bipa :D ali budem!

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdrav :) Sastojak cetearyl alcohol koga ima u ovom mleku nije ONAJ stetni alkohol koji iritira i isusuje kozu. Ovaj alkohol je hidrirajuci i postoje dobri i losi alkoholi. Dobri su masni alkoholi a ovaj je jedan od njih. Losi su alcohol denat, ethanol i alcohol SD.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)