utorak, 10. prosinca 2013.

Predbožićni New In

Danas vam donosim jedan brzzzinski new in jer sam u testovima i obvezama preko glave!
Još samo 8 dana škole i prazniciiii! Doduše radni, ali ipak :D Matura here I come!



Pantene sprej za kosu i essence beauty beats rumenilo sam dobila od prijateljice za Božić i zasada mi se oba dva proizvoda jako sviđaju. Rumenilo ima predivan 3d print :D To je inače iz kolekcije Justin Bieber za Essence a nijansa se zove Groupie at heart (to je stvarno odraz moje osobnosti :P).

Garnier stick je zamijenio moj ljubljeni Dove-ić sa krastavcima i zelenim čajem. Zasada je ovaj tako-tako, zna me ponekad zasvrbit od njega što je pretty bad sign, tako da ću razmislit o investiranju u bio-pha roll on, iako ja mrzim te vodenaste proizvode za ispod ruku jer me peku do boliii!

Potrošila sam svoj max factor translucent puder u kamenu nakon godine i ohohooho mjeseci, pa sam bila primorana (jako mi je teško palo :D) kupiti healthy mix puder u kamenu. U istoj je nijansi kao i moj tekući puder, 53 beige clair. Nijansa mi pristaje, a pakiranje je savršeno, ima čak i malo ogledalce unutra.

Baleinu urea kremu za ruke sam željela isprobati jer ju svi hvale, zasada mi se čini okej. Želja mi je probati L'ocittanove kreme za ruke pa ako netko ima preporuku neka slobodno napiše :)

Neutrogena pink grapefruit je krema koju sam već jednom potrošila u ljeto 2012. kada mi otvaranje bloga još nije bilo ni na kraj pameti. Opet sam ju odlučila uzeti jer mi se moja Bioderma sebium bliži kraju.
Jako lijepo miriši (citrusno,po čarliju za pranje suđa)! Mislim da će za ovaj proizvod i za Mixu ići posebna recenzija kada prođe još neko vrijeme.

Mixa mlijeko za čišćenje - htjela sam isprobati Mixa proizvode, a kada sam vidjela da mi se Bioderma mlijeko bliži kraju kao i pola stvari u mojoj preparativnoj kolekciji, odlučila sam isprobati ovo mlekeco. Zasada je vrlo zadovoljavajuće.

Btw. jeste li znale da je Garnier izbacio micelarnu? Woooho. But, sad news, vidjela sam ju samo u svojem super Konzumu. Cijena joj je 40 kn za 400ml, što je kao da kupite dvije l'orealove micelarne za istu cijenu, pa ako ste u blizini svog velikog Konzuma provjerite ima li i kod vas ovaj proizvod.


Pusek,
Ivana.

:)

Broj komentara: 8:

  1. Sto prije recenziju za Bourjois matirajuci, evo otkad ga gledam :) posebno ako mozes porediti sa rimmel stay matte...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nažalost Rimmel stay matte nisam koristila nikad, ali mislim da ću napravit recenziju za Bourjois i onda usporedno mali intervju sa prijateljicom koja ga je koristila (evo baš je danas išla po novo pakiranje-znači da vrijedi :), koja slučajnost xD)...tako da čuješ dojmove :D

      Izbriši
  2. Oh da i ja jedva cekam recenziju pudera! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve mi se sviđa! Jedva čekam recenzije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potrudit ću se sad što više preko praznika postati :)

      Izbriši
  4. Uuu Balea je promijenila ambalažu kremice! Me likey :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru i ugodan dan!
:)